Mässan i Sthlm, vad ska ni införskaffa?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

234
49
costanza:

Vore kul att höra vad ni som ska på mässan den 29:e ska införskaffa! Själv har jag släpat hem ett 120x50x60 terrarium från hornbach idag där en 20 cm stor Timon Lepidus ska få bo(som jag ska plocka upp på mässan). Grymt taggad, har sökt länge efter yngre pärlödlor men har inte hittat de i eller närheten av Sthlm förrän nu så jag räknar dagarna. Sedan blir det väl såklart lite foder och några schyssta plastväxter till nya terrariet.


340
91
Copa:

Förhoppningsvis får vi inte hem nånting men risken är väldigt stor att man köper nåt när man har tomt terrarium :)


456
200
isdrake:

Trevligt. Timon lepidus är en riktigt trevlig ödla. ^^

Själv så ska jag inte på mässan då jag bor långt ifrån Stockholm. Som jag har förstått det är det en ganska liten mässa så känns inte riktigt värt bensinpengarna. 


234
49
costanza:

Hehe sant ;) Det är sjukt svårt att hålla sig, var nära på att plocka hem en stäppvaranunge för något år  sedan, glad att jag inte gjorde det för mitt sovrum (bodde hos päronen då) bestod av en liten bäddsoffa och två stora terrarier och det var inte kul att sova där med alla äckliga ljud från insekter och den brutala värmen som skapades i rummet, så en stäppis hade varit vansinnigt att ta med sig.

 


234
49
costanza:

isdrake, ja jag har velat ha en pärlödla länge och har ju sett dina grymma timonbilder. Vackraste ödlan i mitt tycke!


456
200
isdrake:

Jo dom är fina, speciellt hanarna. Egentligen är det min sambos ödlor, jag personligen hade nog inte köpt dem. Är nämligen rätt så hårt nischad på annat. :) 


456
200
isdrake:

Ah det var du som skulle skaffa teju jue. När skall du få hem den då? :) 


234
49
costanza:

Jag ska flytta i början av nästa år till en större lägenhet, så om allt löser sig så blir det nästa sommar. Då ska jag fixa ett Lizardroom:) En stor dröm jag haft och tänkt på i tio år.


234
49
costanza:

Har du själv något nytt "projekt" på gång? Alltså ny art eller så.


456
200
isdrake:

Gud vad nice med ett reptilrum.

Håller tyvärr på att dra ner på hobbyn pga olika viljor i hushållet. Kommer bara behålla min smaragsvaran. Men när alla andra ödlor och terrarium är sålda så ska jag fixa ett nytt terrarium till honom som ska täcka en hel vägg. Så det ska bli kul i alla fall. :)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild