Ny låda ska byggas!

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

127
20
Scorx:
Ja, som det rubriken lyder så ska en ny låda byggas, Eller ja.. Har byggt ganska bra idag och ni ska få lite bilder hur det blev av dagens arbete :)


127
20
Scorx:Efter första målning så blev det jädrigt dåligt, var ju inte speciellt smart att lägga silikonen före målningen...  

Efter andra målningen blev allt mycke bättre men fick måla silikonen en gång till för att täcka allt... NU ska jag låta detta torka så ska jag bara lacka det några gånger... Sen ska jag ge mig på att måla utsidan att terrariet med :)

101
24
ploa:
Ser bra ut, men har en fråga ang. ventilation. Den ventilation jag ser sitter alla långt upp, ska det in mera ventilations hål eller har du någon annan smart lösning? Jag tror att den ventilationen som jag sett på bilderna inte kommer funka så bra.
Vad ska du ha i burken?

127
20
Scorx:
Tack!
Ska jag vara ärlig så har jag varit beredd på den frågan o har velat ha svar på den med... Om där e tillräckligt med ventilation... Jag har 8 st 45mm stora ventilations hål. jag har haft funderingar på att sätta 4 till på nedre framsidan :)

jag ska ha elaphe schrenckii i burken :D

101
24
ploa:
Jag själv är ingen expert på ventilation, men om du kan "lura" in peter54 i diskutionen så kan han säkert hjälpa till, eller så puffar vi på att Anders tillsammans med peter54 fixar en lathund om ventilation på terrariebyggaren här på sidan.

127
20
Scorx:
ja, behöver någon som kan det med Ventilation, Jag vill liksom inte ha djur i terrariet före jag e helt säkert på att där e tillräckligt med ventilation :)

Men om Peter54 eller någon annan ventilations kunnig ser detta som kan hjälpa så hade det varit super :)

309
238
Gogs:
Alltid bra att ha vent både i överkant och nederkant på en burk för då får man en naturlig genomströmning av luft då den kalla luften kommer in nerifrån och den varma försvinner genom de övre.

127
20
Scorx:
Okej, så att slå in 4 lika stora ventilation i främre underkanten är att föredra? 

101
24
ploa:
Här är en gammal tråd om ventilation. www.reptisite.se/index.php/forum/29-byggtrad/10097-nytt-terrarium?start=1410584 som peter skrivit

127
20
Scorx:
När det gäller sån avancerad ( i mina ögon) matte så e jag ganska körd :P Fatta inte mycke av det, Men placeringen av ventilationen har jag ju ändå ganska rätt. Mina ventilationer sitter inte helt fel om  jag förstod det rätt. Rätta mig gärna om jag har fel :P
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild