föreningar

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

14
2
Yanne:

Blekinge tropiska föreningen finns, däremot är den ganska ny och precis registrerad hos skatteverket. Det är  en förening för tropiska djur samt stödförening till Blekinge exotiska värld www.exotiskvarld.se

Information om förening kommer komma upp på den hemsidan när ordf. har sammanställt det som ska upp

 


Medlem i SkHF
16
56
viktigpetter:

Skånes herpetologiska förening (SkHF) www.skhf-herp.com/ har många medlemmar från både Blekinge och Halland. Sedan några år tillbaka brukar de se till att ha åtminstone någon aktivitet per år i respektive län. Dessutom bor många av de aktivaste medlemmarna i nordöstra Skåne, vilket ju inte är så långt från där du bor.

Som medlem i SkHF är du även med i Sveriges herpetologiska riksförening (SHR) och får automatiskt tidningen Snoken, Sveriges äldsta och bästa tidskrift om grod- och kräldjur. Den hittar hem till dig oavsett var du bor. :)

Man har också rätt till övrig service som riksföreningen erbjuder, exempelvis gratis hjälp med juridiska frågor som rör herptiler, exempelvis ormtillståndsfrågor.

När man bor mellan två SHR-anslutna föreningar som du gör är det inte jätteviktigt vilken man väljer att gå med i. Som medlem i Smålandsföreningen är du givetvis välkommen på SkHFs aktiviteter och vice versa.

Petter


Medlem i SkHF
16
56
viktigpetter:

PS. givetvis menar jag inte att man ska låta bli att gå med i Blekinge tropiska förening, utan att man bör var med både där och i SkHF/SmHF...


91
8
Saraldor:

tanken var ju det, :)

 

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild