WF kontra CB mässor

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 8

238
14
Regnskog:

''Roligt är också att han sålde gnagare vid bordet. När jag frågade SHR varför vissa fick sälja gnagare fast det var förbjudet fick jag som svar att det skulle vara synd om djuren om de fick vänta i bilen under mässan.''

-Scolopendra


''att allt var WC var inget nytt då dom tom skrev det på lådorna:P'' -Jonas



Bryta mot sina egna regler osv plus att låta en person som uppenbarligen har WC fångade djur låta sälja i en sådan här mässa är nonsens, nästan lika oseriöst som Arken Zoo tycker jag.


269
60
Jonas:

nu måste jag rätta till min egen text dock. ja det stod WC på alla lådor men dom var inte alltid i kryssade^^ my bad på den texten men ja klumpigt formulerat av mig. dock såg jag lådor som var kryssade med WC^^ dock försvann dom ganska fort (detta var tom innan mässan) så vet inte om någon sa åt dom eller dom köptes. sen om någon köpte från tjeckierna fick någon ett fullständigt intyg av dom?^^ (om någon fick det skriv gärna nu)


238
14
Regnskog:

Såg själv dock minst 2 stycken ödlor ikryssade som WC. Har för mig att ena var en Goniosaurus eller något åt det hållet


269
60
Jonas:

jo den såg jag med.


268
19
Iguania:

Att hacka på SHR eller SHF i forumet tjänar inget till, har man något att påpeka är det ju bättre att skicka ett mail eller ringa så dom faktiskt får kritiken och därmed får en möjlighet att försvara sig eller fixa problemet tills nästa mässa.

Att inte gå med i SHR pga ett misstag på en mässa är ganska onödigt, många verkar inte veta om att det är bl.a SHR och dess delföreningar vi har att tacka för att vi har en sådan stor frihet i vårt hållande av reptiler här i Sverige. Ju fler medlemmar i föreningen desto mer genomslagskraft får vi ju också mot politiken och frågan om reptilförbud eller restriktioner lär ju tas upp om reptildebatten fortsätter som den har gjort under under det senaste året.


269
60
Jonas:

håller med dig Igu.


238
14
Regnskog:

Fortfarande att vara medlem i en förening som enligt LAG håller i en mässa där man säljer olagliga varor lär inte få positiv kritik av icke reptilintresserade samt politiker.

 

''Djur säljs olagligt på svensk reptilmässa som hålls av SHF'' lär ju inte locka till sig några nya intresserade. 

 

Istället för att hålla på att försvara denna aktivitet så kan du väll tänka ''hmm..Kanske inte är det så bra att en förening som representerar reptilintresset i sverige håller på med rent ut sagt kriminell verksamhet'' 


238
14
Regnskog:

Sedan verkar ni inte heller bry er särskilt mycket om djuren, var en person som skrev att han köpte 8 djur varav 4 stycken redan har dött av denna försäljare. När du säger ''misstag'' Iguana så tycker jag det vore acceptabelt om det hade blivit något fel med tiderna eller priset, men inte när djuren får lida eller dö. Då känns bara det ännu mer oseriöst.


Medlem i DHF
1082
774
Westman:

va sålde SHF för olagligt på deras bord?


238
14
Regnskog:

Ingenting, Westman?

Logga in för att posta i forumet
Sida av 8
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild