Hane eller hona?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Medlem i SkHF
279
187
Smilla:

Hahaha, vad lustigt! Aldrig hört talas om, undeligt, då är det möjligt alltdå :p


Medlem i SHF
241
342
Kakmonstret:

Homosexuellt beteende bland djur är långt ifrån ovanligt. Det har bekräftats hos runt 1500 olika arter.


4
0
feanaro:

I ormvärlden när hannar para sig med andra hannar så är det väl oftast pga att den ena hannen luktar hona. Såg det en gång med majsormar en hanne hade varit på besök hos en hona för att para sig med henne och när han flytta tillbaka till dom andra grabbarna så försökte dom para sig med honom.

Sen finns det vissa arter där en hanne kan utsöndra kvinnliga feromoner för att distrahera andra hannar från den verkliga honan.


69
39
NiklasTyreso:

Jag har hört om ett fall på en mässa där två hanar som båda var proven breeders parade sig med varandra, men det är ett undantag. Troligen luktade det av honor i lokalen så gick igång när det luktade rätt och fanns en orm till hands i samma burk. Ormars analysförmåga är inte så fantastik.

Om trådskaparen bara har två ormar hemma hos sig, så det inte luktar hona, då är det inte troligt att två hanar skulle försöka para sig. Det är nog en hona och en hane.

 

 

 


305
147
HenkePetersson:
Jag hade en kp en gång, han visade inte honorna något som hellst intresse, men så fort där var en hane så försökte han humpa den stackars andra hanen, det spelade ingen roll hur många olka honor jag introduserade honom för han ville helt enkelt inte, antar att homosexualitet även finns i djurens värld.

Sålde honom till en annan kille på Reptinet, där jag uttryckligen upplös honom om att det var en homo kp, han bara skrattade och sa att jag inte visste hur man gör för att få kps att para sig..... Ett par månader senare ville han byta tillbaka den Tyska homo kp`n för att han inte gav något resultat, jag vägrade givitvis. Vet inte vad som blev av den kp`n efter det.

Att jag just referarar den som en tysk är för att den köptes av en tysk uppfödare på hamm
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild