Inreda sköldis akvarium?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

235
155
Brokensynapse:

Har varit i tankarna på att skaffa en par reeves sköldisar och läste då att dom ska ha en landdel där det går att gräva men hittar ingen bra "snygg" klippdel som går att ha i akvariet där det finns möjlighet för att gräva. Kan ju köra en plastlåda med jord och ha i burken men tycker de e så jävla fult. Nån som har tips på nån klippdel med grävmöjligheter eller som kanske byggt nån sån grej själv?


593
551
Redfoot:

Här har du en del tips, bara scrolla ner och läsa/titta.

www.skoldpaddormedmera.se/vskplanddel.html


352
269
Animallover_1984:

Hej!

Man kan ha en extern landdel dvs. t.ex. ett annat akvarium som man fyller upp med lämpligt substrat och som sköldpaddan kan klättra över till, finns olika exempel på hur man kan lösa själva övergången. På detta sett får sköldpaddan så mycket utrymme som möjligt att simma på också vilket såklart bara är positivt. 

Mvh/Animamallover_1984 (har själv just Reeves) 


230
22
Nooon:

Plastlådor kan man klä med t.ex korkbark... om nu det materialet funkar med sköldpadda?


33
11
Duransson:


33
11
Duransson:


424
32
samthe0ne:

www.exo-terra.com/en/products/turtle_bank.php vet att den inte går att gräva på/i, men den kan väl tjäna som landgång iaf?

mvh Samuel G


Medlem i GHF
70
23
hjelte:

Många bra tips, mitt är att när det gäller djupsimmande arter som Reeves är att såvida du inte är -jättenoga- med det estetiska så kan du i en ev. grusdel gräva ner en gammal rendiskad glassbyta med den sandblandning du önskar. Att döma av ditt inlägg så bryr du dig def, men tänk på att du kan gräva ner till kanten på byttan. Det kan sedan döljas med plastväxter etc. Hoppas på bilder!

Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild