Angående B.smithi

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

297
15
shad0w88:

min kryper ju på locket emot en sen när man väl ha petat den i röven så den kan gå ner så klättrar den upp snabbt som fan igen så man hinner ju inte med:P


264
125
Bildpunkt:

Ta en random burk du tänkt föra över spindeln till, var beredd med locket och peta på abdomen med en pensel är mitt tips.

Angående köna så är det lättaste att kolla i ett öms alternativt kolla under på abdomen. Finns jättemånga guider på nätet och det är lite olika beroende på art vad man ska kolla på.

lyckas du ta en bild på när den sitter på glaset eller om du ändå tänker flytta den ta en bild underifrån när den är i en plastburk utan substrat. Kan du lägga upp den här så kan vi nog hjälpa dig med könsbestämning, även om det inte är 100% om den inte är adult.

 

Jag rekommenderar ingen att hantera sina spindlar om man inte måste vilket är väldigt sällan. Men det finns de som gör det och jag tänker inte döma någon. Viktigt att minnas är bara att spindeln inte på något sätt drar någon nytta av hantering över huvud taget. Man kan inte heller tämja en spindel eller vänja den vid hantering så det är ingen idé att försöka.


297
15
shad0w88:

Oki då vet jag =) a får kolla nätet en dag orkar inte bry mig om de e en hane lr hona just nu :P ska inte para ändå =)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild