Dåligt ''samvete''

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

273
3
117:

chlamydosaurus - har flera stycken men den som vill helst ut är en 1.0 boa constrictor. Kanske det, tyvärr får jag nog sälja den snart eftersom den börjar bli stor och kräver större terrarie :/ finns inte plats för en till orm i det terrarie haha

fluffis - ja det bygger en hel del på det, jag skulle säga att den har all den behöver i terrariet så jag vet inte varför den vill ut, den ville inte äta. Den har fått 2 råttor som den bara ignorera. Förstår inte varför det hade varit dåligt att ta ut ormen, om den vill ut då, den får bara frisk luft och så. Jag tycker att det är som att göra den en tjänst om den ändå vill ut :) kan vara det men jag förstår inte vad den skulle vara i behov av om den redan har allt i terrariet :P

Ganska intressant att det hittar samma hålla varje år, påminner lite om fåglarna som flyger på hösten och våren, fram och tillbaka. Min boa som vill ut är snart 2 meter och 6-7 år så jag vet inte om den fortfarande lever i fruktan för andra rovdjur.

Rottenroth - Jag tycker att det är helt rätt att bara köpa CB, finns redan gott om ormar i fångenskapen, tycker inte man ska ta mer från naturen utan så småningom ge tillbaka :)

Precis, men jag tycker att om man ska använda WC är det för att avla ungar i frågenskap och sedan kan man släppa tillbaks WC paret och behålla CB ungarna.

Snakedude69 - Thank you Snakedude69 :) yeah me to, i think if you have a pet, then you have to give the pet the best you can give it because you have responsibility to the pet. I absolutely agree with you :)

Svara på andra svar senare :)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild