köpa yemenkameleont och grön leguan i sthlm

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

53
0
mcfozzy:

har 19200kr, vet lika mycket som vem som helst om leguaner då jag har haft dom tsm med min familj sedan jag var ett år. Leguanen jag tog emot plågades och bodde väldigt dåligt därför tog jag över honom, jag har råd och jag har all kunskap. Om du tar emot ett döende djur så ska vi skylla på dig för att den är döende? Patetiskt


150
90
HameFall:

" jag är 16 år och bor inte med mina föräldrar, får bara studiebidrag om jag inte lyckas sälja något på blocket osv. Om jag inte har råd med en vetrinär som avlivar, finns det någon i stockholm med skjutvapen som kan ge honom en snabb död?"

Konstigt att vi påstår att du säger att du inte har råd?... Gott om varningsklockor som ringer här!


53
0
mcfozzy:

Hamefall, du kom med det första bra inlägget som. Vet inte varför jag skrev sådär, ville inte få det att låta så iallafall, det jag menade var att dom här pengarna jag har har jag sparat dvs. att jag inte får 19200kr hursomhelst och därför skulle jag vilja göra det så snabbt och bra som möjligt men även också så billigt som möjligt


317
283
panterophis:

tack hame, det är ju precis det citatet som vi alla har reagerat på..


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Tråd låst.

mcfozzy, eftersom du själv sagt att du inte har någon stabil ekonomisk situation, så är det inte så konstigt att folk avråder dig till att skaffa dessa djur. Att du har en klumpsumma på 19k hjälper tyvärr inte i det långa loppet om du inte har en fast inkomst.

Varför du drar in din religion i det hela är bortom mitt förstånd. Jonas_ måste väl trots allt få kommentera utan att du ska anta att det har att göra med att ni har olika religiösa åsikter.

Det är väldigt få 16-åringar som har vad som krävs för att sköta ett såpass krävande djur som gröna leguaner. Hurvida du har vad som krävs eller inte, är inget jag tänker spekulera i, men du måste förstå att folk är intresserade av att försöka komma fram till om ett köp av en grön leguan är ett bra alternativ eller inte. Gröna leguaner är ofta misskötta, så därför kan personer låta extra offensiva när någon pratar om att skaffa dessa.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild