Nästa vecka kommer mina axoloter :)

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

223
6
Susanne:

Vad söta dom är: Jag vet ingenting om sådana där. Är det fiskar, ödlor? Dom har alltså gälar? Varför har du dom i påsar? :)


382
36
MariBarita:

Man har dem i påsar när de transporteras. Det är även bra att låta dem vara i påsarna i akvarirt  en stund så att temperaturerna i påsen blir samma som i karet (mindre shock för djuren)

 

 

Väldigt fina djur =)

Jag hade inte haft något emot fler uppdateringar med bilder osv =)


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

De är för övrigt en salamander som är rätt så nära besläktad till tigersalamandern. Axolotlen är egentligen larvstadiet hos en landlevande salamander, men den blir både könsmogen och kan leva hela livet i detta stadie. I det vilda så metamorfoserar axolotlen till landlevande då pölarna torkar ut. Det går att få axolotlen att bli till en landlevande salamander i fångenskap med, ofta genom hormoninjektioner. De är sällan de klarar sig dock, så inget att rekommendera direkt.

 


223
6
Susanne:

Vad intressant! :) Tack!


232
94
anamidnatt:

Kommer nog mer bilder framöver, kanske tar några fler idag :) Hade velat lyckas fånga en gäspning på bild... har nog aldrig sett en gulligare gäspning än en axolotl gäspning :D


126
6
AjPaj:

Alla salamandrar gäspar helt underbart, speciellt när de är under vattnet! 


1
0
tintin:

kan man ha axelot med sköldpador???

 


1229
464
leedragon:

nej, nej det kan du inte


232
94
anamidnatt:

Sköldpaddan kommer garanterat skada den mycket ömtåliga axoloten, eller äta den. Dessutom vill en sköldpadda oftast ha det varmare om jag inte minns fel, en axolotl ska ha under 20 grader annars kan den dö av stress. Man bör inte ha några levande djur alls hos sina axoloter, inte ens akvariefisk eller sniglar. Det kan döda axoloten om den bestämmer sig för att äta utav dem.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild