Bilder på jyckar och krakar

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 8

1228
464
leedragon:

kolla i mapparna istället och hitta de saker det intresserar dig? större problem än så  är det inte


593
551
Redfoot:

Det är väl ingen som säger att det blir till ett problem. Men att se bilder på spritskåp, smörgåstårtor, hundar och som nämnts krakar får den delen av forumet att likna chatten, och det är väl inte meningen. Lite mer seriöst än så bör det väl vara på ett reptilforum under nytagna bilder.

Ja ja det är min reflektion :)


1228
464
leedragon:

man kan alltid  ta  bort  de nytagna bilder delen och man slipper det, mer seriös på den delen är  nog  inget som behövs,  om nåt behövs att var seriös  är väl trådarna


Medlem i GHF
636
410
Jimmy:

Leedragon att du tycker det är ok med ett spammat bildgalleri fullt med häst/hundbilder har vi förstått, men vi som faktiskt tycker att det är störande måste få uttrycka det, då detta är ett herptilforum, och inget zoonen!

 


1228
464
leedragon:

bilderna  är  väl inte skickad till din sida?  det är  liksom  inte  ey Jimmy  kolla in min häst,hund halloween dekoration,  du behöver bara kolla bort så är problemet lös


593
551
Redfoot:

leedragon, jag måste säga att du tar en avvikande åsikt i förhållande till din egen som ett personligt påhopp. Som Jimmy skriver så måste alla åsikter få komma fram, och, nej, det ser inte seriöst ut när någon för första gången öppnar "senaste bilder" och får se tårtor och annat skit som hör hemma på andra forum. Seriöst ska det väl inte bara vara på forum utan på hela sidan, även om chatten ibland har en tendens att balla ur.


1228
464
leedragon:

what ? vilken personlig  påhopp?

förumet är seriös som den är, i slutändan är det väl anders  som får  bestämma.

 

 


160
91
turboadde:

Håller nog med trådskaparen lite. Förstog först  inte vad han mena men när jag titta på senaste bilderna så förstog jag. 

Är forumet om reptiler så ska det vara bilder om dom alternativt om det handlar om mässor och träffar Många andra forum har ganska hårda regler på att deras forum ska handla om det som forumet är skapat för.

Kanske bättre att adda varandra på facebook eller google+ eller liknande om man vill vara på socialaremedia. Lite tråkigt om forumet helt plötsligt börjar handla om hundar och hästar istället eller att man snart får läsa hur ofta folk byter blöjja eller vad man äter om dagarna. (Många eller hehe) Finns hur många sidor som helst för sådant sällskap. 

Men samtidigt klart att man måste få lägga upp en bild på sina familjemedlemmar men får ju göras med lite sunt förnuft.


Administratör
Medlem i SHF
565
710
Hanna:

Kan själv tycka att det blir lite mycket ibland, trots att min egen bild togs upp i tråden. Men jag har laddat upp 157 bilder varav 6 av dessa är ikke reptilrelaterade. Så jag tror man får använda lite sunt förnuft när man laddar upp bilder också. Personligen har jag inga problem med bilder som är "off-topic", men när det blir fem bilder från samma fotosession känns det lite väl mycket. Och detta gäller även reptilbilder. Tycker inte det är mer okej med fem bilder på samma djur med lite olika utzoomat bara för att det är en reptil.

Men snacka med Anders, så får det vara upp till honom om man skall vidta åtgärder.


593
551
Redfoot:

Det viktigaste är väl att alla får ventilera sina åsikter, Anders behöver väl inte komma som en "räddande " ängel så fort det finns olika meningar om hur det ska se ut på forumet, i alla fall så länge det inte spårar ut.
Men som leedragon skriver "förumet är seriös som den är, i slutändan är det väl anders  som får  bestämma" känns det som om det var hen som bestämde hur det ska se ut. Det kan i alla fall i mina öron/ögon verka lite konstigt, och det var här jag kände att du tog det lite för personligt.

Kan också hålla med Happy Lucky att många bilder egentligen är samma bild och tillför inte något.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 8
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild