Leopardgeckobebis gomspalt?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

229
124
CJBReptiles:

Jag själv sparar inte djur som inte skulle överlevt i naturen. Din lilla ödla kanske överlever men du måste öppna munnen och se så att palatum är helt igenväxt.


104
29
Amandarinen:

CJBReptiles, ja jag ska kolla det, annars är det ju ingen idé som sagt. 


166
54
Leoleopardgecko:

Tycker det är fint av dig att inte sortera ut en ödla som kan fungera bara för att den har en defekt. Lider den inte av det, så ge den bara massa kärlek!! Men du kanske får räkna med att behålla den själv då defekta djur är svåra att sälja, och den bör inte gå till avel.

Rekommenderar djurkliniken roslagstull :)


104
29
Amandarinen:

Leoleopardgecko, Nej jag känner som så att lider den inte utav ''skönhetsfelet'' och kan äta som vanligt så tycker jag en avlivning är onödigt. Självklart får den en massa kärlek, även fast den kan vara lite arg när jag kommer och stör när ja ska byta ut vattnet osv ;-)
Jag har redan pratat med en person här på terrariedjur som ska köpa dom andra bebisarna jag har och hon sa att om bebisen visar sig vara frisk så får även den flytta hem till dom om det var okej för mig. Självklart tar jag inte betalt för bebisen med defekt då jag hellre ser att hemmet är viktigare än priset, och jag vet att dom kommer stortrivas där dom hamnar också. Ödlan kommer inte heller hamna i avel. Jag skulle aldrig använda ett defekt djur till sådant. :-)

 


104
29
Amandarinen:

Vill uppdatera om att den lilla ödlans palatum är igenväxt och har idag ätit sin första b.dubia nymf helt utan problem, så det är bara ett skönhetsfel enligt mig och ödlan kommer få fortsätta leva då jag anser att det inte är lönt att avliva ett djur som fungerar som det ska bara att det ser lite annorlunda ut! :D


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Skönt att det fixade sig :)


104
29
Amandarinen:

Anders, Det kan man lugnt säga jag är superlycklig! :)


Medlem i SHF
32
2
Rosenrot:

Bra kämpat av dig, grattis:-)


276
118
Maqea:

Great! Tummen upp för både ödla och dig =)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild