Tips! Köp detta istället för lack till bakgrund i fuktiga terrarium!

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

73
143
Eremit3n:

Adamanteus75 skrev:
Trist när färgåtergivningen skiljer sig så mycket beroende på ljuset.

Ser att jag var otydlig ;) Menar vilka färger? Att det är makemakes egna förstod jag, har själv fått hem en laddning från dem så jag blev mest intresserad av vilka färger och hur du blandade dem.


Jaha! Jag använde svart och vitt för en grå nyans till stenarna, som sen blev blått i terrariets ljus. Jag blandade ytterligare svart+vitt+rött+gult för att få en varmare grå nyans i slutresultatet.

Trädet är främst målat i rött+gult+svart, men det var väldigt ljust klarbrunt (nästan orange) från början, men torkade mycket mycket mörkare. Jag använde kanske en tesked eller två med pigment och en deciliter colorfix totalt till rubbet. Tips! Blanda pigmenten först i en behållare, sedan i med colorfix och rör om mycket. Gör man tvärt om löser pigmenten upp sig lite ojämnt och fastnar i penseln.


73
143
Eremit3n:

Jag testade idag att lägga på ett tunt lager orange colorfix för att försöka få till lite djup på trädet. Färgen var verkligen knallorange. Lite läskigt, men det funkade hyfsat. 

 


73
143
Eremit3n:

Att infoga videoklipp har jag aldrig lyckats med på terrariedjur, men här är en länk till det färdiga bygget (oplanterat). 

 

youtu.be/_s_vPq3YS2M?si=9MNYdUqnkA9gZ08C


73
143
Eremit3n:

Medlem i SHF
34
4
fmiaou:
Blev väldigt snyggt. Vilka djur ska du ha där?

73
143
Eremit3n:

Tack. Det var tänkt att vampyrkrabbor skulle bo där, men jag fick höra att grävmöjligheterna var för dåliga. Jag har nu bytt ett vattenfall mot grävbar lera och mossa. Eventuellt kommer ungar som jag hittar få bo här för att undvika kannibalism från föräldrarna. 

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild