mamma rädd för orm

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

478
592
Rottenroth:

Batista123 :

Det är lagom skillnad på nät pyton och en majsorm/mjölksnok ;)


57
0
Batista123:

Ika jag fattar det men det är endå min dröm orm och jag sa inte när jag skulle skaffa en jag sa att jag vill men har en mamma som ärträff mskalla nog inte ha en på ca 5-6åR


478
592
Rottenroth:

Förstår jag, du skaffar en om du är intresserad så är det ju hehe.
Jag fick själv vänta tills jag fick egen lya med reptiler, mina föräldrar var inte glada i att jag hade intresse hos reptiler!


57
0
Batista123:

haha mena föreldrar tycker jag har bra intresen med musik och reptiler men med reptilerna får jag ingen hjälp bara med att typ köpa sakerna till dom hehe =)


478
592
Rottenroth:

Ah hehe! Då har du mer support än vad jag hade ;) hos mig var det nolltolerans!
Min morsa gav mig fakta blad och sånt att läsa igenom samtidigt som hon sa "När du läst detta så kan vi gå och titta på en" när jag var ca 11.

 

Det hände aldrig!!! Hon ljög bara :D


69
56
Moong:

Om du nu verkligen är intresserad av nätpytons fast storleken är för stor så satsa på superdvärg eller kanske dvärgnätpyton!  Det är ju samma art fast i mindre format! Fast vanlig jampea dvärgnät kan ju bli uppåt 4 meter så det är inte heller en förstaorm precis.


57
0
Batista123:

hahaha men kan du nån som blir typ max två meter och är en pyton för då ska jag kanske kunna övertala henne men jag har alltid velat ha en nät pyton för när min pappa var femton hadde han allt från skaller ormar till gröna leguaner till tre nät pytons och mycke mer det är han jag fått mitt både musik och reptil intresse av


23
4
SandMan:

Batista123 jag har Kungspyton ägg som kläcks inom 10 dagar och en rutpyton (granit) som troligtvis är på tjocken. Skulle nåt av det vara av intresse så hör av dej..... Mvh SandMan


508
304
Jonas77:

Jag tycker inte alla inlägg håller så god ton här.

Jag hade själv en litet olycka med mycket mindre ormar än nätpyton som fick mig att inse vikten av erfarenhet nyligen. Kortfattat kan jag väl säga att hade jag haft dessa ormar som första djur och aldrig upplevt några problem (vilket jag inte har haft med dessa) och haft denna lilla olycka nu, efter ganska lång tid, så hade inte utgången varit lika positiv. Erfarenhet av mindre ormar är helt klart underskattat.


95
43
JAReptiles:

rut pyton blir ungefär 2 meter

Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild