Men det roliga då?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

663
345
Johnexotics:
Som Magnus säger med att bygga miljöer är riktigt kul. När man få använda sin fantasi 

2
2
Genjion:
Insecta skrev:

 eftersom dom djuren du skriver om är ingen kompis dom lever sina liv ensamma ska du ha en kompis finns det fåglar hundar katter osv 


Jag får förtydliga att "kompis" är ett begrepp jag använder för alla små djur som jag gillar för att förtydliga min syn på dem, jag har inga illusioner om att spindlarna på balkongen ser mig som något annat än antingen ett potentiellt rovdjur eller en del av inredningen. 

Medlem i SkHF
976
1095
NellyNiklas:

Djur och natur har alltid fascinerat mig, ända sedan barnsben. Jag växte upp med dinosaurier i "Vetenskapens värld", David Attenborough och Steve Irwin på Animal Planet/Discovery. 

Möjligheten att kunna ha en flerdimensionell tavla i hemmet med en eller fler varelser i ett naturtrogen omgivning är ett privilegium utan motstycke vilket i sin tur sätter höga krav på mig som djurhållare att prestera och tillgodose bästa möjliga hållning. Att göra research, läsa, lära och utöka kunskapen om djuren är halva nöjet, oavsett om djuret är med i bilden eller ej. 

Mvh
Niklas


28
29
Moroten89:
Genjion skrev:
Jag har funderat på att skaffa en kompis och har funderat på både spindlar, ödlor och ormar i omgångar, men desto mer jag läser på om olika djur desto mer tappar jag sugen. Nästan allt jag tittar på (använder mest youtube) visar antingen djurhållning som inte lever upp till en standard jag skulle vilja ha eller så är allt bara väldigt kravfyllt.

Ni på forumet kan säkert hjälpa till, hur tillför era djur glädje till era liv?



Jag har bra insyn i mina terrarier från soffan och när jag sitter vid TV:n på kvällen och hör hur det prasslar, så tittar jag dit och ser på hur någon av ödlorna traskar runt, klättrar och har sig. Jag gillar att inreda det så naturligt det går och helt plötsligt sitter man och tittar in i ett litet skogsbryn i Indien eller något. 
Sedan studerar jag dem och när jag pysslar om dem så märker man att de har olika personligheter. Det börjar med en ödla, sedan efter ett par veckor har du en liten kompis du sitter och pratar med.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild