Högt paludarium

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

8
17
DHertz:
NellyNiklas skrev:
Tjusigt! Vilken belysning har du i din "custom canopy"? (FYI, så håller jag med om att dedikerade egenbyggda ljuslådor blir alltid bäst.) Custom ftw!

Vi byggde två mer eller mindre identiska till din, utseendemässigt, med 2x 30w led strålkastare, UVB och "värmelampa" (låg effekt).


Tackar! Belysningen nu är en maxpect razor jag hade liggandes ovanpå men kommer nog byta ut den tillslut så hela canopyn blir instängd. Tycker också om hembyggen en del, ex denna canopy kunde jag bygga helt på spillmaterial från andra projekt så den var "gratis" :) 


Lådan är främst till att fokusera ljuset som sagt, eller snarare till för att se till att man inte får ljuset i ögonen när man sitter i soffan. Senare kommer den även husera dysor och fläktar så det ser mer städat ut, som Tropfrog säger.

8
17
DHertz:


En liten uppdatering. Kåpan är klar sedan länge, försökte mig på dusks mossblandning, utan framgång. I veckan kommer det dysor, då hoppas jag på fart hos mossaväggen.

Hade även i en liten cirkulationspump i vattnet, den går på samma takt som fläkten, det har blivigt en trevlig liten pöl där nere.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild