Vart kan man köpa vampyrkrabbor

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5

39
20
MangeL:
Tropfrog skrev:


Det beror förstås på hur man värderar olika liv. Handlar det om hur mycket du betalt för livet eller är antalet liv i sig som är viktigt? Skulle du acceptera att beställa hundar online och vara nöjd med att det någon gång var enstaka dödsfall?

För mig är saken klar. Alla liv är värdefulla oavsett prislappen. Jag beställer aldrig djur från distans oavsett årstid. Undantaget skulle möjligtvis vara om de transporteras av certifierade djurtransportörer eller en god vän jag litar på och som har rätt kunskap om djuret i fråga. 

Mvh
Magnus 


Okej. då vet jag.

5088
3861
Tropfrog:
MangeL skrev:


Okej. då vet jag.


Tack för bekräftelsen :)

Mvh
Magnus 

1
0
Emma67:
Greven78 skrev:
Inte med på listorna just nu. Endast halloweenkrabba.

Hej, jag hittar inte din kommentar just nu men du har skrivit att vissa butiker kan ta hem vampyrkrabbor om man beställer, och att de kostar runt 400kr, är de för en eller för typ 3 st? 

5088
3861
Tropfrog:
Emma67 skrev:

Hej, jag hittar inte din kommentar just nu men du har skrivit att vissa butiker kan ta hem vampyrkrabbor om man beställer, och att de kostar runt 400kr, är de för en eller för typ 3 st? Listorna uppdateras hela tiden med vad som finns på lager just nu. Inlägget är ett år gammalt och just nu finns det inga krabbor vad jag kan se.

Dessutom så listar imazo som är en grossist inte priset från återförsäljare då det kan skilja en hel del. Både över tid och mellan olika återförsäljare.

Min rekommendation är att be din lokala återförsäljare att ta hem. Måste ju inte vara från Imazo. Om de hittar djur åt dig så kan de också ge dig ett pris.

Mvh
Magnus 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild