Växtbelysning

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

2
0
Tenn:
Halloj
Vi får hem en kameleont snart, vi kommer ha både värmekällor och en arcadia 12% uvb kit. Eftersom jag också odlar paletter och hibiskus så vill jag fylla terrariet med en hel del utav dessa växter. Men de mår bäst utav växtbelysning (v-tac) de genererar ingen värme men rätt ljustemoeratur till växterna. Tror ni dessa är en fara för kameleonten? 


ledmegastore.se/vaxtbelysning/4158-ledlife-pro-grow-20-vaxtarmatur-120cm-18w-led-fullt-spektrum-vitt-ljus-ip65-5744002523956.html?gclid=CjwKCAjw9suYBhBIEiwA7iMhNASneJRFACG1RVK7aBLydbip_t0OTLV85WduaaYryT_P64QGgYzaxhoCzbkQAvD_BwE

160
144
Imori:
För priset så verkar det ju vara bra ljus. Och självfallet är inte ljus som är bra för växter skadliga för djur som lever på att klättra omkring på nämnda växter hela dagarna.

Med Arcadias T5 UVB kan du också parkoppla T5-rampen med Arcadias Jungle Dawn LED bar (samma ljus som länkade ramper) på samma stickkontakt. De är såklart bra mycket dyrare men du kan åtminstone se där att Arcadia faktiskt saluför samma slags LED-ljus till reptiler som de du länkar till.

Kör i vind!
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild