Information om forum & moderering

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

276
118
Maqea:

Åssa hade vi på Reptisite en moderatortråd som bara moderatorer och adminisratörer såg. Där kunde vi prata mer öppet om hur vi upplevde eventuela tokiga inlägg mm. Vi ser ju på saker på olika sätt och det var bra att kunna bolla innan man gjorde något mer ingripande.

Moderatorerna är också till för att stötta dig som administratör om du behöver fatta något svårt beslut. Kan vara tungt att bära vissa svårigheter själv men om det är en grupp som fattat beslutet är det lättare att både bära och att acceptera för alla som besöker forumet.

Som Jonas säger var det bra att kunna dölja ett inlägg


366
156
Linus:

Jag har inte så mycket att tillägga i diskussionen, fröutom att yttra min åsikt om hemsidan som den är. Jag tycker den fortfarande är det trevligaste forum jag varit medlem på - och den absolut bästa plattformen för oss terrariedjursintresserade som har funnits på internet! Det har blivit ett fullt fungerande community, som verkligen känns som om det utvecklas för varje dag som går. Jag tycker Anders gör ett enormt jobb, och är väldigt tydlig med vad som gäller när det kommer till vett och etikett på sidan. 

När det gäller dispyten som det diskuterats om här så tycker jag det hela har skötts med bravur, och jag har inte hört några negativa tankar om sidan heller.


33
13
Tyrredum:

Har besökt diverse olika forum m.m. flera gånger dagligen sedan passagen 1996 och lärt mig att tål man inte och inte kommer överens med någon, så ignorerar man bara den personens inlägg. Man måste inse att på ett forum med många medlemmar kan inte alla tycka och ha samma åsikter som en själv och det har dom all rätt att ha. Hot, mobbning  och rasism ska såklart modereras bort så gott det går, men alla troll och haters går inte bli av med. Personligen tycker jag det är väldigt lugnt och trevligt här på terrariedjur, de flesta andra forum jag håller till på dyker det upp rena mobbnings trådar. 

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild