Sjuk?/eller bara stressad tro..

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

66
1
Felix:

Fick hem 2 leopard geckos för 10 dagar sedan. klart dom är stressade och rädda ännu. men de har slutat reagera på glasdörrarna. det enda problemet är att den ene honan har inte ätit sedan den kom hit :/ Den har redan ömsat och den åt upp sitt "öms" och det tyder ju på att den är frisk. men jag är ändå orolig att den äter så dåligt. terrat ser väl helt okej ut ? Finns på mina bilder. värmen är perfekt. Så antagligen är det ömsningen? eller att just den är stressad? hmm What to do. 10 dagar har den gått utan mat hur länge bör ja vänta om den inte äter? asså att kontakta ngn vetrinär. så ska jag av vakta tills de gått 2 veckor om den inte äter :))


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Visst blir man lite orolig när de inte äter. Har du pratat med den tidigare ägare, och hört så att det inte varit några problem med geckon tidigare?

Testa även med lite olika foderdjur och se om det gör någon skillnad. 

Har du pratat med en veterinär som sagt att du ska återkomma efter att det gått 2 veckor, eller ska du kontakta en veterinär efter att det gått 2 veckor?

Om du inte pratat med en veterinär än, så tycker jag att du ska göra det. Hittar du någon som specialiserar sig på reptiler, så kommer de ha väldigt bra kunskaper för vad för något som kan göras.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild