Husgecko-burken!

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

2636
1072
EmanuelKarl:
Tog ett tag, men nu är den äntligen färdig!
I framtiden kommer jag kanske lägga ut uppdateringar här, men tyckte det var onödigt att ha med hela inredningsprocessen här när jag kunde sparat det till en riktigt välgjord youtubevideo. Känner mig nöjd.


www.youtube.com/watch?v=cnVWiTZHAzs&t=168s

2636
1072
EmanuelKarl:
Detta blev ju som sagt ingen husgeckoburk, de mår prima i ett lite mindre ock skulle bara vara jobbiga att ha koll på och omöjliga att fånga in i detta. Jag har ju lagt upp processen och uppdateringar på bygget på youtube, (www.youtube.com/watch?v=cnVWiTZHAzs och www.youtube.com/watch?v=7gXMPAMO_wQ&t om ni har missat det) men tänkte att det alltid är trevligt med uppdateringar här också.

Invånarna just nu är 1.1 Dendrobates tinctorius azureus, jag har funderat på att addera fler djur men det får vänta tills vidare. Det blir långt in i framtiden för jag kommer behöva lägga pengar på djuren till mitt andra terrarium i höst typ groddagen. Jag skulle kunna tänka mig att sätta in antingen några Ranitomeya amazonica, eller typ en jungfrugecko för att få lite liv i den övre delen av terrariet. Har ju velat testa på någon Ranitomeya ett tag.Såhär ser burken ut nu. Vem sa att azureus var marklevande? Nej skämt å sido de spenderar typ 98% av tiden på marken, det var därför kameran åkte upp vid detta unika tillfälle. Gillar dem starkt, helt klart en favorit. Så vackra, och att man får se dem är ju helt klart en bonus (till skillnad från mina leucomelas Guyana Banded).


En närbild på herr azureus


2636
1072
EmanuelKarl:

Adderade denna skönheten till burken. Denna burken har mycket mer väldränerat substrat än den stora men jag bytte ändå ut det mot väldigt väldrenerad blandning som jag fick av hon som gav mig sticklingen (klassisk aroidmix med perlite, bark, lite jord osv). Jag menar just nu kan man ju se korkbarken, så kan vi inte ha det! 


Monstera siltepecana


22
8
Emma88:
Trevlig liten planta! Min Siltepecana började växa som bara attan så fort den kom in i mitt terrarie, och då var den inte ens ordentligt rotad när den sattes in! =)

2636
1072
EmanuelKarl:
Emma88 skrev:
Trevlig liten planta! Min Siltepecana började växa som bara attan så fort den kom in i mitt terrarie, och då var den inte ens ordentligt rotad när den sattes in! =)

Hoppas du har rätt. Min har inte heller rotat sig, men jag tror knappast det går sämre för den att göra det i terrariet (grodorna är så små att de inte gör någon skada och det är tillräckligt fuktigt). 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild