DENDROCARE & Catappa löv & Sepiaskal

DENDROCARE & Catappa löv & Sepiaskal

Sverige, Skåne län, Klippan
Foder säljes
skanereptilfoder 5.0
2023-06-08 08:12

Beskrivning

Som ni vet har Dendrocare visat sig genom åren som en av de bättre vitamin- och mineralblandningarna i pulverform som finns. Detta uppskattas också av olika odlare. Tänk till exempel hobbyister, djurparker och allt däremellan.
Genom att lyssna på användare av vår produkt Dendrocare insåg vi snabbt att Dendrocare också används för andra djurarter. Tänk till exempel på geckos och kameleoner och andra ödlor.
Med denna bakgrundsinformation har vi på Amvirep börjat arbeta med att utveckla en produkt speciellt för denna målgrupp. I samarbete med odlare och specialister som är involverade i geckos och ödlor har vi kommit till den mest kompletta sammansättningen av vitaminer och mineraler och med ett extra tillskott: spansk bi pollen. Det har bevisats att dessa är de bästa bi pollen i världen. Detta resulterar i bra avelsresultat och friska djur vars färgintensitet bibehålls i avkomman. Kort sagt, en mycket bra och balanserad produkt i pulverform som fäster bra på livsmedelsdjuren.
Amvirep utmärker sig på marknaden med Phelsucare genom att ha utvecklat en vitaminblandning som innehåller allt dina djur behöver. Phelsucare är rätt tillskott till den dagliga kosten.
Kort sagt, en unik produkt som vi är mycket stolta över.

Bild 1
Placera en liten mängd Dendrocare i en tom behållare. Stänk fruktflugorna eller andra matarinsekter ovanpå Dendrocare och skaka behållaren för att blanda ihop dessa. Dendrocare fäster fast vid matarinsekterna. Sil eller skaka överflödigt Dendrocare av matarinsekterna och mata dem sedan till dina grodor eller paddor.
När den har öppnats, förutsatt att den hålls torr och ordentligt förseglad i originalförpackningen, har Dendrocare en hållbarhetstid på 6 månader.
50g Pris 95:-/st
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bild 2
Lägg en liten mängd Phelsucare i en tom behållare.
Stänk fruktflugorna eller andra matarinsekter ovanpå Phelsucare och skaka behållaren för att blanda ihop dem.
Phelsucare håller fast vid matarinsekterna.
Sila eller skaka överflödigt Phelsucare av matarinsekterna och mata dem sedan till dina gecko eller ödlor.
När den har öppnats, förutsatt att den förvaras torr och förseglas ordentligt i originalförpackningen, har Phelsucare en hållbarhetstid på 6 månader.
100g Pris 135:-/st
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alla odlare av fruktflugor är bekanta med frågan om kvalster.
Dessa små parasiter kan uppröra eller till och med förstöra din foderkultur. Kvalster är särskilt vanliga under sommarmånaderna, när medeltemperaturen är högre. De flesta sorter av kvalster kommer snart att ha en negativ inverkan på din odling av fruktflugor. Ofta är det enda vi fruktflugodlare kan göra att starta en ny kvalsterfri kultur på en annan plats än tidigare kulturer för att förhindra återkontaminering. Vi rekommenderar också att du inte använder vete eller havreprodukter för din fruktflugakultur.
Nu finns det en lösning på detta problem: NO-MITE!
NO-MITE är en 100% organisk behandling mot många sorter av kvalster. Huvudingrediensen i NO-MITE är kiselgur (diatomit), kompletterad med örter som är kända för att ha en antiparasitisk effekt.
Den kemiska sammansättningen av kiselgur orsakar irreparabel skada på kvalsternas exoskelett, vilket i sin tur gör att kvalsterna torkar ut.
De tillsatta örterna i NO-MITE har en skarp, skarp lukt som också hindrar kvalster.
NO-MITE kan också användas för att bekämpa kvalster i djurterrarier, såsom ormar, ödlor, sköldpaddor, fåglar och gnagare etc., helt enkelt genom att sprida NO-MITE över den infekterade jorden.
NO-MITE är mycket effektiv och helt säker för både människor och djur.

Bild3
Tillsätt 1 tsk NO-MITE i en tom burk. Lägg fruktflugorna i NO-MITE, skruva locket på burken och skaka den så att alla fruktflugorna får en bra beläggning med NO-MITE. Innan du överför fruktflugorna till din nya kultur kan du separera dem från överskott av NO-MITE genom att använda en sil. Vi rekommenderar att du lägger tillbaka överskottet i din leverans av NO-MITE, eftersom det kommer att innehålla döda kvalster - istället kasta det.
Eftersom NO-MITE inte är skadligt för varken fruktflugorna eller djuren du håller (fruktflugorna tappar snabbt sin beläggning av NO-MITE och påverkas inte negativt av det på något sätt), det finns ingen gräns för hur ofta du använder NO-MITE när du skapar nya fruktflugkulturer. Vi rekommenderar dock att du matar NO-MITE direkt till dina djur.
450ml 130:-/st

All text är översatt från tillverkarens sida
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sepiaskal blandade storlekar hela och bitar 500:-/Kg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mässor vi ska till

28/1-23 Södertälje Tar upp förbokningar
07/4-23 Malmö
15/4-23 Norrköping
27/5-23 Södertälje Tar upp förbokningar
19/8-23 Norrköping
26/8-23 Malmö
30/9-23 Södertälje
26/12-23 Malmö

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande