Letar efter någon som kan snickra en enklare "bur"

Letar efter någon som kan snickra en enklare "bur"

Sverige, Stockholms län, Stockholm
Terrarium & tillbehör köpes
Vortiger 5.0
2020-09-15 11:29

Beskrivning

Tja alla terrariumfantaster och hobbysnickare!

Har på senare tid grottat in mig på en enklare bur variant man kan ha för gnagare/sköldpaddor hemma. Tror det både är snyggare och smidigare att ha. Tanken är att låta marsvinen bo ut sina sista år där och sedan introducera den till en liten sköldpadda jag har som nu är väldigt liten.

Jag är dock inte alls händig när det gäller sådant arbete och har varken plats att snickra ihop det eller tid. Så letar efter någon händig som kan tänka sig göra den.

Den ska vara 120cm lång, 50cm djup och runt 50-80cm hög. Inget tak krävs. På framsidan ska det finnas något typ av "glas" typ plexi för insyn. Tjockleg på väggar samt bottenträt borde vara av den bredare varianten. Helst ett finare trä och inte OSB. Bilden i annonsen är typ idealt för det jag söker. Fast ingen extra våning, grind eller så krävs. Det är svårt att hitta en bild för detta, men tror ni fattar vad jag söker.

Hör av er om ni tror ni kan ta er an denna byggnad. Samt prisidé och egna idéer om ni tror den kan uppgraderas lite extra. Bor i Stockholm så hämtar helst upp den här när den är klar. Ha de fint!

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande