Thamnophis Marcianus / Strumpebandssnokar

Thamnophis Marcianus / Strumpebandssnokar

Sverige, Hallands län, Varberg
Ormar säljes
Nymling
Igår 19:34

Beskrivning

Har fina Thamnophis Marcianus ungar födda 01-05-24. Mamman är viltfärgad och pappan är albino så alla ungar är het albino (sista bilden är på föräldrarna). Båda föräldrar har lugnt och trevligt temperament.
Lättskötta, aktiva ormar som trivs bättre i par eller fler, ser gärna att någon typ av Thamnophis redan finns i hemmet (i liknande storlek) alternativt att ni köper två. De blir då tryggare och äter bättre. Hos mig får de en blandning av fisk, mask och pinkies. Om ni undrar mer om arten eller stöter på problem kan ni alltid fråga, även efter att ormen är såld.
De säljs som okönade, även om det går att se viss skillnad mellan könen så är det aldrig 100% säkert att det blir rätt, finns för tillfället både (troligtvis) honor och hanar. Tar 1200kr styck eller ett par för 2000. Kan eventuellt bytas mot terrarier/andra reptiler, speciellt Thamnophis är av intresse.
Kan ej hjälpa till så mycket med transporthjälp då jag är halvblind, men kan såklart ta mig in till centrala Varberg eller till eventuell transporthjälp om ni bor långt bort. Går oftast att ordna här på TD.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande