Tips och råd vid val av art

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

6
3
rorasosmomusos:
Nu vill jag inte framstå som otacksam Peter men håll dig gärna till ämnet. Jag vill varken läsa om din syn på djurhållning i USA eller mer om gröna pythonormar i den här tråden. Jag har i tidigare svar också nämnt att den arten är att tumma på reglerna, vilket jag tycker är sjukt onödigt.

Jag angav mina förutsättningar och ställde en fråga. Jag är mer hjälpt av ett svar likt "tyvärr, med dina förutsättningar så är det inte möjligt" än att läsa inlägg om en art som inte matchar mina förutsättningar och som dessutom redan har besvarats.

PS det heter snäckor, inte sniglar DS.

5100
3875
Tropfrog:
rorasosmomusos skrev:


PS det heter snäckor, inte sniglar DS.


Hmm. Jag bara älskar att någon tar skillnaden på snäckor och sniglar på allvar. Jag håller mig oftast från att kommentera detta eftersom jag själv fått skit och kallats besserwisser när jag gjort det.

Men i detta fallet verkar det dock vara det omvända fallet. Det engelska poppulärnamnet på pareas är slug eating snake. Dvs snigelätande orm.

Ursäkta urspårningen, åter till ämnet :)

Om man vill ha orm och Vattendel i ett så litet terrarium så kan det kanske vara värt att titta på strumpebands snoka. Några av dem är duktiga simmare och jagar under vatten. Fiskar blir förstås uteslutet. Men några mindre kräft eller räk djur kanske funkar? Lite som en bioaktiv vatten del. Det skulle kanske vara ett spännande projekt?

Mvh
Magnus 


6
3
rorasosmomusos:
Jag tar det inte på allvar utan jag blev bara trött på att läsa att jag inte kunde ha en grön trädpython till mitt tilltänkta projekt när jag redan nämnt att det var uteslutet.

Tack för input, för just fiskar är inte givet utan räk- och kräftdjur skulle absolut fungera. Jag ska läsa på mer om strumpebandssnoken!
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild