Bygge i svart melamin.

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 12

733
295
markusbabs:

Ja absolut så kommer det lite bedömning om den :)  Men jag har även funderat på Habistat termostaterna, Jag tycker att dom ser mer "rejäla" ut än den jag tänker köpa. Kanske kan det vara nått? Kostar 200-300 hundra mer men det kanske är värt det.


733
295
markusbabs:

Beställde hem en värmematta( 28*58)cm från Firstreptiles.se lite spontant för att testa värmen i burken. Min gamla värmematta började nämligen lukta lite bränt ^.^    195 kr + frakt. Beställde den igår och fick den idag. Rikgtigt snabb service.  


733
295
markusbabs:

Fick idag hem mina Hygro/termo metrar från kina.(ebay) frakten tog ca 1,5 månad, och dom kostade 20 kr styck. Gratis frakt.  Fungerar rätt så bra verkar det som. Temperaturen är nästan exakt och luftfuktigheten verkar diffa på 2-3 %, Dom kunde diffa på 5% stod det i annonsen. Så jag är nöjd.   Och det bästa är att man kan läsa av lyftfuktigheten på displayen utanför terrariet. Och helt utan anledning, en flasklilja jag köpte idag :) 179kr på ica.  Älskar dessa växter!

Jag har också ordnat shafför som ska köra mig till Bauhaus på onsdag så att jag kan inhandla virke till ett 100*60*60. Jag har nämligen inget körkort.

 

 


733
295
markusbabs:

Jag har planerat lite växtköp som ska husera Chondro burkarna också. Jag kommer inte att använda mig av vanliga krukväxter, Jag har bestämt mig för att använda olika sorter av Tillandsia. Så kallade "luftväxter".     Dessa kommer att monteras fast på dom vertikala krokiga grenarna.

Och varför inte lite Spansk mossa kanske?  :)

www.exotics.se/  Säljer massor av roliga Tillandsior och bromelior på postorder :)  Billigt också :)


230
185
Humi:

Kan du länka till ebay annonsen? :p


733
295
markusbabs:

Jag kunde inte hitta jusst dom jag köpte, men hittade iaf liknande.

 

viewitem.eim.ebay.se/Mini-Digital-LCD-Thermometer-Humidity-Temperature-Hygrometer-Probe-Sensor-white/350806176467/item  (vit)

 

viewitem.eim.ebay.se/Black-Wired-Digital-LCD-Temperature-Humidity-Thermometer-Hygrometer-Indoor-Tool/321002794176/item   (svart)


Medlem i DHF
875
307
tenebrosa:

Tackar för den länken! Nu vet jag vad min lön kommer gå åt på :p 


733
295
markusbabs:

Hoppas du blir nöjd :)

 


733
295
markusbabs:

Måste tyvär medela att jag är lite besviken på Herperc choise. Jag har alltid tyckt skit bra om dom och tycker fortfarande det! Men nu har det tagit nästan 3 veckor sedan jag beställde mina glidskenor. Jag har inte heller fått information om det är försenat eller nått.  

Någon som vet vart man kan köpa/beställa Glidskenor till 4 mm glas i stockhlms trakten?


733
295
markusbabs:

Jag har nu ringt till HC, Han väntade själv på beställningen från sin leverantör och Magnus sa att jag va inte bortglömd   :)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 12
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild