Hur var Sala idag?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

85
13
Gnasher:

Var det bra?

Själv blev jag tvungen att städa på dotterns dagis -  illa dag för obigatorisk städdag :-(


953
1840
peter54:

Det var en trevlig mässa som vanligt, massor av folk och svårt att komma fram till borden för att titta. Klent med djur, men det är ganska vanligt på mässor som går såpass tidigt på säsongen när inte mycket har fötts/kläckts än. De som var ute efter tillbehör fick nog sitt lystmäte, enorma mängder.

Jag var dit med mina barn och de tyckte att det var kul. Jag hämtade en kalifornisk kungssnok som jag köpte från Falun Zoo tidigare när affären gick i konkurs, ett slags "djurräddningsaktion". Det var en 1-åring, men jösses så ynklig. Den väger som mina juveniler brukar göra vid 3 månaders ålder. Tyvärr är ju detta ganska vanligt när ormar kommer ifrån zoobutiker som inte är specialiserade på reptiler.

Ett impulsköp blev det dessutom. Jag köpte en juvenil pueblomjölksnok "apricot". Jag har ett par sedan tidigare, men de verkar bara producera "slugs", så jag tänkte att jag skulle utöka med en till.


126
6
AjPaj:

Vi sålde Bergvattensalamandrar vid Terrariedjurbordet, eller rättare sagt, vi hade display av Bergvattensalamander, för vi sålde inte en enda. :(

Men vi träffade massor av trevliga människor, både ni på sidan och andra människor. Alltid lika roligt när ni kommer förbi, oavsett om ni bara säger hej eller stannar och pratar en halvtimma!

 

För personligt bruk kom jag hem med två Achatina achatina, insektsgel och massor av bacon i magen.


142
5
JulefridHosOnkel:

Det var nice. Kom rätt sent, men fick se några riktigt fina ormar och spindlar endå. T.ex, Corallus hortulanus, Bogia dendrophila och den snyggaste var nog en Porthidium ophryomegas. Fick även hem en underbar Morelia viridis : )


340
91
Copa:

Var mkt folk och trångt så såg inte knappt nåt djur men hämtade bokade djur så jag är nöjd ändå.

Trevligast var iaf att få träffa massa medlemmar härifrån sidan


76
16
Ergotamin:

Var en helt ok mässa lite lite spindlar bara iofs så kom jag hem med mera än vad jag skulle köpa som vanligt ;)


121
95
Kega:

Kom hem med 0.0.4 Bradypodion thamnobates ungar. Hade bokat dom i förväg och det var det enda jag köpte denna gång.


Medlem i DHF
1082
774
Westman:

jag va jätte duktig kom inte hem med nå extra :)


181
110
Stina:

oj råka bara köpa en ögonfransgecko hahaha. Kom hem med 2 sorters vandrande pinnar o mjölmaskodling, byte med himla trevliga Spiidi här på sian. 


49
1
spiidi:

va en toppen bra mässa med att få sälja så bra som jag gjorde + hoppas det gick bra för alla andra med som hade bord .

åååååååå en engång super stort tack stina för det jag fick av dej dels innan mässan å på mässan kakan va kanon god du träffa mitt i prick där med älskar den kakan ..åå sen va de ju så kul å träffa dej live å jag vill att vi fortsätter ha kontakt  skickar ett pm sen till dej.bamse kramiss till dej

sen va det så kul att få träffa anders live med från terrariedjur ..

kom hem med  2 st achatina achatina . 4 st l- flammea . 2 st stora fina albino snäckor . 3 st larver av  chellorhina polyphyemus . 20 st små therea olegrandijeani . 3 st erchispiros treptus sp (kamerum ) .

expo-mitt sala är ett  måste nästa gång med .....

ååå till sist att få träffa alla man känner åå även alla andra , va rädda om er så ses vi på någon mässa framöver igen .

mvh

spiidi

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild