Nätpyton åt upp kvinna

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

953
1840
peter54:
Aysiq skrev:




Asså jag måste lägga mig i och fråga om du någonsin sett en gris?
En spädgris snittar en vikt på mellan 10 - 16 kilo. Ett lamm snittar 13 - 22 kg. En fullvuxen sugga ligger mellan 200 - 250 kg och en galt mellan 200 - 300 kg. De flesta grisar har en slaktvikt på ca 125 kg.
Även om kvinnan i fråga hade varit överviktig skulle jag killgissa mig fram till att hon skulle ha en vikt på ca 60 kg. Axlar eller ej, jag tror tametusan att det är lättare för en pyton att svälja 60 kg än 200 kg.

Ha det gött, hej.


Jag är uppvuxen på landet med grisar, jag vet vad en gris är och jag vet också att du inte kan mena att det skulle ha varit en gris på 200 kg i den ormen med den omkretsen. jag är inte dum i huvudet.

Medlem i DHF
263
355
McPede:
www.bbc.com/news/world-asia-39427462

200
258
Lordguras:
Klart det händer 

2
0
Cryogen:
Finns 3 videos från denna händelse som jag kan se, sök snake woman på liveleak. Com så är det dom 3 under den första videon. 1 av dom har lite bättre format. Riktigt liten va hon ju iaf , lär nog alltid va lite skeptisk men ändå svårt att se varför byborna skulle arrangera detta och sen sätta sig och redigera video med div special effekter  , eller skulle dom ha stoppat ner kvinnan först för att att sedan sy ihop igen,? 

Eaten alive experimentet va ju en flopp iaf , även om han hade fortsatt tror jag inte ormen hade kunnat svälja huvet med den pass stora hjälm han använde hehe. 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild