Sköldpadda Uvlampa

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

94
21
jespercarlssoon:
Har för tillfället ingen sköldpadda men funderar på att skaffa en grekisk eller en ryss så min största fråga är vad för uv lampor ska dom ha?

412
419
Hadara:
HID lampor är ett måste till sköldpaddor :) 

32
57
TrumPeter:
Du hittar det du söker i lampväg hos www.skoldpaddsgrejer.se

593
551
Redfoot:
Det viktigaste är att våga satsa, den sidan som Peter rekommenderar är bra. Du får bra grejer men det kostar, och här tycker jag att många nya sköldpaddsägare gör fel. Många kan ge en hel del pengar för två sköldpaddsungar som många uppfödare rekommenderar men sedan snåla så in i bomben när det kommer till utrustning.
Bra belysning både dag och uv kan kosta lika mycket som en sköldpadda, men, till skillnad från billigt skit så håller grejerna desto längre.
/R

94
21
jespercarlssoon:
då vet jag! Kommer nog bli en till grek till sommarn och så bygger jag ett ordentligt terrarium med solar raptors HID antar jag? Och medans får den bo utomhus under sommarn

504
396
Crippa:

Jag använder www.skoldpaddsgrejer.se/belysning/hid-paket/mega-ray-uv-widebeam-hid-50-w-med-drivdon.html då den har en större strålningsvinkel på solplatsen :) både Solar raptor och Mega-ray är bra lampor! Du betalar rätt mycket för ballasten men själva lamporna kostar inte så mycket att köpa sen när du väl ska byta!


295
270
barkskog:
När vi säljer sköldpassungar är kravet att de i sitt nya hem har HID-belysning + T5-HO dagsljus och utevistelse sommartid. Uppfylls inte detta blir det ingen sköldpadda från oss.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild