Grammostola pulchra, uppfödare sökes

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

14
5
elvainwonderland:
Danpss skrev:
Jag har en som är runt 3-4 år och storlek som en cola botten. Nästan säker på att det är en hona. 


Hej! Tack för visat intresse, men har nog kommit fram till att satsa på en sling :). 

1275
1724
Falk:

elvainwonderland skrev:


Hej! Tack för visat intresse, men har nog kommit fram till att satsa på en sling :). 



Jag tycker absolut att du kan köpa en "större" individ då man inte hittar dem så lätt samt att dom växer ganska långsamt.

Ifall Danpass har en som efter så många år inte är större än en colabotten så KAN det tyda på att det är en hona då hanar brukar växa snabbare.


239
197
Danpss:
Falk skrev:
elvainwonderland skrev: Hej! Tack för visat intresse, men har nog kommit fram till att satsa på en sling :). Jag tycker absolut att du kan köpa en "större" individ då man inte hittar dem så lätt samt att dom växer ganska långsamt. Ifall Danpass har en som efter så många år inte är större än en colabotten så KAN det tyda på att det är en hona då hanar brukar växa snabbare.

Jag ska kolla upp lite mer imorgon om man kan se kön på den, den har bara ömsat 2 gånger i min ägo på ca 2 år.

544
424
Gibblo:
Danpss skrev:
Falk skrev: elvainwonderland skrev: Hej! Tack för visat intresse, men har nog kommit fram till att satsa på en sling :). Jag tycker absolut att du kan köpa en "större" individ då man inte hittar dem så lätt samt att dom växer ganska långsamt. Ifall Danpass har en som efter så många år inte är större än en colabotten så KAN det tyda på att det är en hona då hanar brukar växa snabbare.Jag ska kolla upp lite mer imorgon om man kan se kön på den, den har bara ömsat 2 gånger i min ägo på ca 2 år.



Har du något öms kvar?

14
5
elvainwonderland:
Ville bara tacka så mycket för att ni alla har varit så snälla och tillmötesgående. Har beställt en nu som jag ska hämta nästa vecka. Trevlig helg på er alla! /Jenny

239
197
Danpss:
Gibblo skrev:
Danpss skrev: Falk skrev: elvainwonderland skrev: Hej! Tack för visat intresse, men har nog kommit fram till att satsa på en sling :). Jag tycker absolut att du kan köpa en "större" individ då man inte hittar dem så lätt samt att dom växer ganska långsamt. Ifall Danpass har en som efter så många år inte är större än en colabotten så KAN det tyda på att det är en hona då hanar brukar växa snabbare.Jag ska kolla upp lite mer imorgon om man kan se kön på den, den har bara ömsat 2 gånger i min ägo på ca 2 år.Har du något öms kvar?

Tyvärr inte. Får spara nästa gång den ömsat!

1275
1724
Falk:
Lika bra att köpa flera på samma gång när du ändå är i farten för du kommer ändå att sitta med 10 st om nån månad
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild