Reglar eller inte

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Medlem i SHF
241
342
Kakmonstret:
Lite finare och dyrare då?

/Andreas Calais

1662
779
fluffis:
David skrev:
Jo, det verkar vara lite så jag tänkt, men det är nog som westman säger att det kan vara värt att räkna ut prisskillnaden mellan osb + lack +jobbet att lacka kontra att bygga i formplyfa direkt.
Nu kanske man inte vill ha den rödbruna formplyfafärgen och då kanske det inte är ett alternativ. För min del spelar färg och så mindre roll, det ska inte stå i nåt vardags rum så för min del är det funktionen som är det viktiga.

Fluffis, vad betalade du för glaset? Vet att det är olika beroende på vart man köper, men intressant att få ett hum om vad det kostar.
Jag har inte byggt mycket terrarier själv, alltid köpt beg och hittar jag terrarier med rätt mått så kanske jag gör det denna gången med.



Det handlar ju mycket om tycke och smak tycker jag, så självklart ska du göra det som känns bäst. Själv gillar jag verkligen OSB-utseendet. Särskilt på utsidan när man målar ytan tycker jag det blir snyggt. För mig är det viktigt att det blir snyggt eftersom jag har terrarierna bl.a. i vardagsrummet. Jag prioriterar inte tid och kostnad lika mycket som utseende och tycke antar jag :)

Jag har letat i mina e-postkonversationer och hittat där jag beställt det där glaset till mina 100x70-terrarier men tyvärr saknas ett pris. Däremot så har jag hittat ett pris till ett betydligt större terrarium (www.terrariedjur.se/?page=forum&thread=919) och det var 220 kr. Det kanske ger en uppskattning. Detta var 2013.

1662
779
fluffis:
Kakmonstret skrev:
Lite finare och dyrare då?

/Andreas Calais


Än vaddå? Jag hänger inte riktigt med i svängarna här :)

Medlem i SHF
241
342
Kakmonstret:
Än t ex taklekt eller andra mindre behandlade tunna reglar.

/Andreas

1662
779
fluffis:
Kakmonstret skrev:
Än t ex taklekt eller andra mindre behandlade tunna reglar.

/Andreas


Mycket möjligt. Är inte särskilt insatt i trä egentligen utan det är mer min sambo som står för det. Att det skulle bli billigt/billigast har väl egentligen aldrig varit en hög prioritet heller, eftersom det var viktigare att vi blev nöjda med slutresultatet :)

Däremot är det alltid bra med tips och diskussioner så tack vare dig nu så kanske jag bryr mig mer om att jämföra priser på lister/reglar om det blir några fler byggen för mig och min sambo i framtiden :)
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild