Förslag hittills

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45

Medlem i SHF
943
1177
Flyers90:

Gör så att man kan direkt i forumet kan se om en användare raderat sitt konto.

 Tex gör deras användarnamn grått istället och inte klickbart istället för grönt som alla andras.

Känns dumt att sitta och skriva ett svar på ett inlägg, så visar det sej sen efteråt att kontot ändå inte finns kvar....


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2490
anders:
Flyers90 skrev:
Gör så att man kan direkt i forumet kan se om en användare raderat sitt konto.

 Tex gör deras användarnamn grått istället och inte klickbart istället för grönt som alla andras.

Känns dumt att sitta och skriva ett svar på ett inlägg, så visar det sej sen efteråt att kontot ändå inte finns kvar....



Gillar idén samtidigt som jag inte tycker att man ska dra sig ifrån att svara då det kan hjälpa andra med liknande frågor. Det är inte bara trådskaparen man hjälper med svar utan även andra besökare.

Medlem i SHF
273
341
Jubari:
Önskvärt vore om man i annonser kan lägga upp bilder som jag laddat upp här på terrariedjur sen tidigare så jag slipper spara ner bilden på respektive dator man sitter vid för att därefter ladda upp den =)

Medlem i SHF
943
1177
Flyers90:
Skulle gärna vilja se att man precis som på presentationen med lista över vilka djur man äger i dagsläget att man kan göra en lista över djur man har ägt tidigare, men som man sålt eller gått bort.
Men de får gärna ligga under en egen flik på presentationen eller så. 

Medlem i SHF
943
1177
Flyers90:
Skulle man inte kunna införa 2-stegsverifiering vid inloggning på denna sida för de som vill använda de, genom att lägga in Google Authenticator?

Medlem i SHF
943
1177
Flyers90:
Ge en möjlighet att placera bilder i inlägg som man själv vill ha dem. Precis som man gör i tex Microsoft Word.

18
21
Anmo:
Nu när funktionen med att lämna omdöme finns så tycker jag det borde vara obligatoriskt att lämna en kommentarom vad som var bra eller dåligt.  
Tycker man ser en del negativa omdömen utan någon föklaring varför man lämnat negativt. Kan bli att folk lämnar negativt på helt fel grunder eller faktiskt för att bara jäklas. 

10
0
mandariiin:
Håller med tidigare angående omdömen. Borde iaf vara obligatoriskt vid negativt. 

Även detta med att dela upp tidigare och nuvarande djur på presentationen. Sen ändra "rubriken" där från terrariedjur till enbart djur. Det är nog inte så vanligt att man håller sina hundar och katter i terrarium. Haha. 

Jag vet att det har diskuterats tidigare angående en app för sidan... Webversionen funkar super även på mobil. Men mitt förslag är att man kanske kan skapa en väldigt enkel app med bara köp & sälj funktion, men det viktigaste är att kunna ta emot aviseringar!

Skapa någon form av mall för annonser för att hjälpa alla att få med viktig info. Tex art, kön, ålder, mått på terrarium mm. 

Radera annonser automatiskt efter ca tre månader, eller om medlemmen inte har varit inloggad på tre månader.

Transporthjälpannonser borde göras om så start- och slutdestination måste anges i rubriken. 

Kan man kräva att pris måste anges i säljes annons? 

Önskvärt att man kan skapa klickbar länk i annonser (och på presentationer). Många som har egna hemsidor och hänvisar dit för bilder mm på djuren.

Varför kan man inte använda vanliga emojis på sidan? Händer i farten att jag lägger in en ibland, men den försvinner då spårlöst i cyberrymden. Lite oldschool att använda symboler. Blir förvisso lite nostalgisk och kommer ihåg det enkla livet med Nokia 5110 där man kunde knappa in egna ringsignaler, göra pixel-ikoner som bakgrund och byta ut antennen till en som blinkade discostyle när det ringde. För att inte glömma världens bästa tidsfördriv, snake! Haha! 

Nej, nog med idéer för denna morgon! Trevlig helg! :-D

Medlem i SHF
943
1177
Flyers90:

Vet att det vart som förslag förut att man ska kuna välja angränsande län i Köp & Sälj. 
Jag föreslår istället att listan finns kvar som den gör idag När man väljer plats, men att man gör det som "kryssrutor" där istället så man kan välja valfria och flertalet län samtidigt istället. 

Känns som om det borde vara en grej som är lättare att impletera än att lägga till alternativet "angränsande län".

 

Förslaget går även att impletera på kategorier. 


143
154
TerraBygg:
Sökfunktionen i forumet fungerar inte som man vill (eller som jag föväntar mig iallafall ;-)). Man hittar inte alltid det man letar efter, te.x:

Jag skrev en fråga för ganska länge sedan i forumet:
"Har mässan i Sala helt dött eller kommer den att återuppstå?"

Om jag söker på hela den meningen så hittas inte min tråd, inte heller om jag söker på "mässan sala". Enda sättet för mig att hitta den tråden är att söka på "sala" och då får jag massor med träffar.

Jag skulle önska en sökfunktion där man kunde hitta alla inlägg som innehöll alla orden man söker efter, tex skulle mitt inlägg hittas med "återuppstå sala dött"
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild