GRODDAG i UPPSALA 24 november - internationell talare!

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

173
261
ricard:


Välkomna på groddag i Uppsala! Våra medlemmar i Uppsala har på ett förtjänstfullt sätt ägnat början av hösten åt att kratta manegen åt oss och vi tror på en fin dag.

Talare: Dirk Wagner är en erfaren dendrobatist som profilerat sig med sina kunskaper om Dendrobates tinctorius spp. Han kommer att ta oss med till Franska Guyana för att visa en rad biotoper. Dessutom kommer han ta oss med in i sitt grodrum och sina terrarier och ge oss handgripliga tips på hur "man gör det".

Läget: Återigen har en kyrka öppnat upp och skapat möjligheter för oss att träffas centralt med närhet till tåg, buss, matställen och boende (finns vandrarhem något kvarter bort). Besök gärna maps.google.se/maps?hl=sv&tab=wl och klistra in adressen så ser Du hur centralt läget är!

Utställare vid försäljning: Aquawarehouse | Herpers Choise | (inväntar svar från några andra)  Dessutom föreningens medlemmar med svenskfödda pilgiftsgrodor, växter, tillbehör och foderdjur.

Extra årsmöte: Följande beslutades på föreningens ordinarie årsmöte i våras:
§ 13. Fastställande av medlemsavgift för 2013
Frågan bordlades efter en diskussion om möjligheten att trycka Pilgiftaren med högre kvalitet, och i så fall behöva ta ut en högre medlemsavgift.
Medlemsavgiften för 2013 skall istället beslutas på ett extra årsmöte under höstens groddag.

Denna inbjudan är alltså en formell inbjudan till extra årsmöte som utlystes redan under vårt ordinarie årsmöte i Jönköping i våras. Det ordinarie årsmötet var ville ha en högre medlemsavgift för att kunna skapa utrymme för en Pilgiftare av högre kvalitet gällande format (A5 eller A4) och utskrift. (papperskvalitet, tryckkvalitet) Detta har vi att besluta om på vårt extra årsmöte.

 

Väl mött!

Svenska Dendrobatidsällskapet

 

 

 

 

 

 

För mer info, besök pilgift.se/forum/viewtopic.php?f=20&t=3587

Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild