Tropisk gecko

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 6

120
59
xTheod:
Plocka dom blir svårt men kan picka hål med nål eller bara krossa dom. Dom limmar fast äggen

903
509
Evanjeline:

Om där skulle bli någon unge som kläcks för jag missar det är det väl inte hela världen, de är väl hyfsat dyra, så om man skänker bort dem borde det vara lätt att hitta ett bra hem, men att försöka är inget för mig som det ser ut nu.

Men williamsi fungerar alltså i grupp? Är hanarna blåa som juveniler, eller utvecklar de den färgen. Hade ju varit smidigt att kunna köpa dem små och veta man inte får mer än en hanne.


343
119
Salig:
L. williamsi är riktigt härliga! :D Har själv haft mina i en dryg månad nu, och älskar dem ;) Den ena är mer eller mindre tam och tar gärna mat ur handen, den andra är lite skyggare. Själv har jag bara hanar, som självklart bir seperat, men hoppas kunna få en hona i april. Finns ju också flera mindre phelsuma arter som kan passa, så som P. klemmeri eller P. ornata. :) Finns en hel del daggeckos som kan få plats i din burk.

343
119
Salig:
Hanar och honor är lika som små. Men man bör kunna se porer på hanarna vid runt 3 månaders ålder. Mina blev förväxlade och därför blev det två hanar. Att könsbestämma enligt endast färg är farligt. Min ena hane såg ut som en hona i färgen, och därmed förväxlingen. De blir blåa med tiden :)

903
509
Evanjeline:
Oh well, där försvann det hoppet.;< Hade gärna skaffat vuxna, men jag vet inte vart jag ska få tag på dem utom malmömässan och exposyd, och där säljs i princip bara juvenlier vad jag kan komma ihåg, men jag kan mycket väl ha fel.

268
19
Iguania:
Tror säkert att du kan få tag på vuxna djur på en mässa, speciellt på de mässorna ni har där nere i söder iochmed att det är fler utländska säljare där:)

903
509
Evanjeline:
Får hålla tummarna antar jag:P Vad jag läst och så lutar de helt klart åt williamsi. Måste få lite växter att ta sig, och beställa ett regnsystem, men det är ju ett tag till nästa mässa, så det borde lösa sig.

903
509
Evanjeline:
förresten läste jag att exoterras 100uvb glow kan skada williamsi. Är denna lampan ok? www.firstreptiles.se/exo-terra-kompaktlysror-reptiglo-50-26-watt/45-0

343
119
Salig:
Ingen aning. Jag kör med solar raptor hid 35w :) fungerar finfint i mitt 45x45x60

903
509
Evanjeline:
Mest att jag redan har exoterra amatur, går ju att köpa nytt, men bra om man kan använda saker som endå ligger och skräpar.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 6
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild