Syrsodling

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

270
80
Mjos:
Nej det är inte alltid jag ser dem. Ibland blir det bara ett tiotal och ibland blir det så många så det inte går att räkna.  

2048
773
psyjoh:
Ok. Väntar ett tag till. Har leverans på 200 nya imorgon. Provar med jord i botten på hela lådan till dem. Då borde det gå av sig själv. . Får även några dubia. Hur gör man med dem då? Behöver dem oxå jord eller nåt att lägga ägg i?

270
80
Mjos:
Ska du föda upp syrsor tillsammans med de stora så lär de små bli uppätna. Dubia behöver inget bottensubstrat de bär runt på sin äggsäck. Dessa tar ännu längre tid på sig för att komma igång men låter man de bara vara så kommer det småttingar så småningom. 

230
22
Nooon:
Dubia - ge dem nå´t att gömma sig i, tomma hushållsrullar delade på två/tre är bra. Det är bra med nå´t som man kan slänga när det blir för solkigt. Dubia gillar att klämma ihop sig ovanpå varandra i mindre utrymmen - mysigt! Ge dem också lite extra värme. ...men grilla dem inte. ...och så mat. ...och lugn och ro. That´s it. Se´n är det bara att vänta.... och vänta lite till...  så kommer det småttingar. :)

2048
773
psyjoh:
Vad gällande syrsorna där så tar jag isåfall ut de stora när de har kläckts..

77
1
MrC:
vadd som man har till akvariebruk är det bästa man kan ha till ägglägning

2048
773
psyjoh:
Har ingen aning om vad det är för vadd. Men såg att dem petade med ägga röret i den boxen jag lagt jord i hela bottnen. Men fan vad dessa stora låter. Har aldrig låtit syrsor växa till sig så här stora. Vi håller på att bli knäppa här hemma hehe. Två dagar till sen får dem åka ner i magen på drakarna ;)

77
1
MrC:
Filtervadd fins i alla akvariefiskaffärer
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild