Resan till Hamm, billigaste?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

1662
779
fluffis:

När jag och min sambo skulle åka kommer jag ihåg att vi tittade på färjor från Sydskåne. Problemet var att ingen färja gick den tiden som vi ville åka. Vi ville inte stanna över på hotell i Tyskland så det slutade med att vi körde ner på natten före och hem samma dag som mässan gick. Det kostade ungefär 3000 kr tur och retur med bensin, broavgift och färja mellan Rödby-Puttgarden.Vi åkte då från Sjöbo i Skåne.


741
681
Binks:

Ta med en släpvagn och handla öl på hemvägen så har du resan betalt + lite extra :)


273
148
Flosker:

Plats i bil mot delad kostnad från Stockholm Torsdag ca 20,00 hemma igen ca 7,00 Söndag. Måste ha körkort nykter och någerlunda humor för att stå ut med resterande passagerare.

PM med tel nummer så hör jag av mig.

Mvh Micke


741
681
Binks:

Ni som bränner ner till Hamm, hur löser ni boende?

Bilen? Tält? Hotell? Bekanta?

Skulle vilja åka nångång bara för att kolla och för att ha varit där, men klarar fan inte av såna dära tokresor då man sträck-kör för att springa runt en kort stund och sen tokköra hem igen.
Gjort en sån resa när man handlat lite drickbart och jag mådde INTE bra under hemresan och sov som en gris i flera dagar efter de.


273
148
Flosker:
vi har bokat Hotel centralt i Hamm. Vi är 4 st men bara två körkort.. Det går bra att hoppa på i Uppsala eller på vägen mot Helsinborg
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild