Horngroda/"pacman" - bebis som inte är intresserad av maten

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 6

504
396
Crippa:

Jag har också köpt en groda från tjeckerna. Har den i ett 60x30x30 terrarium med dagslampa som värmer lite :) den tog 5 kackelackor idag! Ge inte för stora byten då kanske de inte nappar!

 


352
269
Animallover_1984:

Hej!

Återigen om det är riktat till mig så köpte jag alltså INTE min groda därifrån utan från HLager här på Terrariedjur.se

Jag matar (erbjuder... fortfarande inte velat äta några) med så små kackerlackor jag har tillgång till, de är de minsta av de nymfer (eller vad det nu heter) jag köpte på mässan. 

Mvh/Animallover_1984


504
396
Crippa:

Jag förstår det Animallover, men det var till dom andra som kommenterat inte pekat åt dig :) ja dom är perfekt size för grodor! Jag har en större groda också som ätit lite dåligt nu :) men jag retar den lite tills den öppnar munnen sen stoppar jag in en kackelacka, bara så den får i sig något annars är det bättre om de får ta maten själva! Lycka till!


352
269
Animallover_1984:

Hej!

Crippa: ok, då förstår jag :-) Försökt reta min lilla med en "lacka" precis framför munnen men den bryr sig inte...

Mvh/Animallover_1984

 


232
94
anamidnatt:

Köpte en albino cranwelli av tjeckerna i höstas. Till en början ville den inte äta dubia som jag erbjöd, men efter ett uppehåll på några dagar och att jag sedan istället provade med zophobas var allt som behövdes. :)

Nu är den riktigt gjupsk x)


148
116
Ella:

Köpte herbert the pervert av tjeckierna i höstas jag med, det första den gjorde när vi kom hem var att äta xD

Min plutt som jag köpte i Lördags åt pinkie igår :)!


40
15
porcelain:

Min erfarenhet är att en del groddjur inte vill äta om man tar dom ur sin naturliga miljö. exempelvis om man sätter dom i en petbox vid matning och sedan tillbaka till terrariet. Samt som ni är inne på så kan det vara så att den vill ha ett annat foder, prova dig fram med olika insekter :)


352
269
Animallover_1984:

Hej alla hjälpsamma människor :-)

Igår kväll försökte jag igen efter att ha låtit den lilla vara ifred och bara sprayat vatten i några dagar. Den fick sitta i petboxen, jag retade med pincetten framför munnen och den gapade och jag blev superglad, den tog in "lackan" i munnen och jag ville jubla...men... så spottade den ut och var sedan inte mer intresserad...??

Jag måste nog ta mig till någon djuraffär och hoppas att de har några maskar/larver/syrsor eller nåt jag kan testa med...

Mvh/Animallover_1984


504
396
Crippa:

Animallover, min ena groda spottar också ut ibland men stoppar in den igen tills den stänger munnen och då brukar den äta upp! Testa dig fram och gör tills den käkar!


352
269
Animallover_1984:

Hej allihop :-)

Nu har min groda äntligen ätit, köpte zophobas och syrsor idag och den lilla fick i sig två zophobas (utan huvud) efter lite retande med pincetten :-) Nu hoppas jag bara att den kommer igång ordentligt snart... känns i alla fall bättre nu när hen fått i sig någonting... sen att det inte var "lackor" det hoppas jag löser sig så småningom.  

Mvh/Animallover_1984

Logga in för att posta i forumet
Sida av 6
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild