Jemenkameleont matvägrar + konstigt beteende

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

19
9
kobbe1:

chameleons som tillbringar mycket tid på marken och är mörk till färgen är ofta i dålig form/sjuk.man måste ha koll på fuktighet och värme,terr kall vara fuktigt inte blött för då har man för dålig värme och mistar för ofta ,det resulterar ofta i lunginflammation,det (kan) man häva genom att höja tempen 28-29gr och samtidigt låta djuret va ifred.mvh kobbe1


15
0
Xzion:

kobbe1: UV ljus finnes och lampan är ny.  St'llde in en "julskumlåda" med en handduk som delvis täcker den med en lian så hon kan gå i och ur.  Vi får väll se då...


1159
626
Temla:

Kan nämna att inga lådor som jag ställt in i terrariet till min har passat damen. Det enda sätt jag har fått henne att lägga ägg har varit att använda en stor hammarplastlåda utanför terrariet, halv fylld med mull blandad med lite sand (fuktig), och helt enkelt stängt in henne där ett dygn. Varje gång har jag fått försöka flera gånger innan det lyckats.

Hade jag vetat om alla problem med äggläggning hade jag aldrig skaffat en Jemen hona. Suck. Hoppas det går bättre för dej Xzion. Lycka till!


1229
464
leedragon:

xzion, isbergsallad har gott som noll närringsämne i, bipollen är bra men om du inte vet va mer blandningen innehåller  så kan du inte  räckna några närrings ämne i det, jorden ska vara en blandning mellan jord och sand eller kokkusnöttfiber, honan  kunna göra en "tunel" utan att det rasar.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild