Boa uppfödare lokaliteter/ morpher i sverige

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

278
122
Snakedude69:

i can agree with that !


278
122
Snakedude69:

i bought my chondros for 3500 and 2500 so your right

 


305
147
HenkePetersson:

Tycker man sällan ser några vettiga annonser när det kommer till kungsboa, och för dom som tror att man blir miljonär på att föda upp ormar, så kan jag säga att ni kan inte ha mer fel!! Det är kostsamt att ha flera stora djur, kan man tjäna lite extra pengar för att dryga ut kassan är det ju inte fel, så länge djuren inte far illa eller mår dåligt av det.

Sen håller jag med om att marknaden är mättad på vissa arter lik förbannat ser man tex kp annonser till förbannelse trotts att kp marknaden är mer mättad än någon annan reptilmarknad i landet, många talar om att kungsboa marknaden är mättad den med, men varför ser man inte fler annonser för dessa då? alltid något enstaka djur eller någon normal cross. ska man få tag på ett djur med någon speciell gen eller någon lokalitet får man söka i europa eller usa,tråkigt tycker jag att man inte kan hitta sådant i sverige, då kan man ju knappast påstå att marknaden är mättad här om det inte finns innom sveriges gräns eller??

 

Reptilhemmet och reptilcenter är i stort sett de enda jag känner till som föder upp lite boas i sverige

 

 


Medlem i DHF
1082
774
Westman:

Dennis har lagt ner va jag har hört


305
147
HenkePetersson:

har han det var tråkigt att höra:(


375
251
Doxster:

Jag tror nog också att boaormar är ganska svårsålda ormar. Det är långt ifrån alla som har 2.15m2 att avvara till en orm, ännu mindre två. Och jag tror dessutom att dom blir lite för stora för gemene svensk.


305
147
HenkePetersson:

Jag vet ju inte hur andra ser på sin avel, så jag kan bara se till min egen, jag hade inte haft några som hällst problem att sälja djur billigare, då jag som person inte föder upp för att bli finnansiellt oberoende utan för att jag har ett stort intresse för arten och djuret i sig, sen har jag ett stort genitik intresse till på köpet, men om jag nu skulle sälja djuren för 50% av marknadsvärdet skulle det ju inte hjälpa arten, utan mer hjälpa till att dumpa värdet på den, så att det blir slit och släng djur som majsormarna så tragiskt blivit.

Bästa vore om uppfödarna av alla populär arter hade tagit sitt förnuft till fånga, och tagit max 1 kull om året. visst utbudet på mässor och dyligt kanske hade blivit mindre men kvaliteen hade blivit destå högre.

Om man bara drar upp en massa kullar för att kunna kränga på mässor, då anser i alla fall jag att  passionen för både hobbyn och arten försvunnit , kvar finns bara ett finansiellt syfte

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild