Jag behöver råd

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

5117
3883
Tropfrog:
Theraphosa2004 skrev:Det blev fel, skulle skicka en smiley. Men du har rätt. Tack för dina råd och åsikter Magnus Mvh Roger 


Dottern har lärt mig att det bara är gubbar är över 40 som säger smiley. Det heter emoji :). Men forumet är mer "mossigt" än så som helt saknar stöd för det oavsett vad vi kallar det.

Det finns en del mer alergivänliga raser av både hund och katt. Ta med familjen till uppfödare av dessa raser och se hur de reagerar. Vi har själv allergiker i vänskapskretsen som utan problem kan umgås med våra Pumis. Kanske inte den bästa rasen för nybörjare, men det finns andra. Sen kan man faktiskt ha reptiler också, för att titta på, det ena utesluter inte det andra.

Mvh
Magnus 

25
7
Patrik85:
Tropfrog, är inte hela poängen med att ha djur i glasburkar för människans skull? 
Och nej jag menar inte att intelligenta djur gillar att kela med sina ägare. Vad jag sett på Youtube är att dessa djur verkar ha en högre nivå av intelligens än vissa andra  enligt dom som då gjort dessa videos. 

Medlem i SkHF
991
1111
NellyNiklas:

Patrik85 skrev:
Tropfrog, är inte hela poängen med att ha djur i glasburkar för människans skull?  


I allra högsta grad är det så. Hela idéen med Zoo grundar sig i att visa upp djur för allmänhetens beskådan. 

Däremot tar jag hela hypen med target training och härleda det till hög intelligens etc. med en nypa salt. Jag menar inte på något sätt att vi inte har osmarta djur, de är definitivt smartare än vad vi ger dem cred för, men jag tror det rör sig mer om inlärning och igenkänning med belöning. Lite som att lära en hund sitta.

Jag erkänner fullt ut att jag har dålig koll på Youtube kanalerna du refererar till och det finns garanterat mer till det hela än det lilla jag sett och läst. 


25
7
Patrik85:
Du har helt rätt enligt mitt tycke. Intelligens var ett dåligt ordval. Det är nog mer inlärning och att djuren lär sig att dom inte behöver frukta oss eller fly. Så inlärning var ett mycket bättre ordval ????

25
7
Patrik85:
Frågetecken skulle ha vart en smiley.

54
12
Theraphosa2004:
Patrik85 skrev:
Frågetecken skulle ha vart en smiley.Ja eller vad det nu kallas....hahaha är 49, hänger inte med alla dessa nya namn 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild