Rosenbaggar hur stort terrarium?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Medlem i GHF
3095
1677
EmanuelKarl:
sittingduck skrev:

Det blev en liten hoppis döpt till bergqvist. Nu kommer utmaningen att mata den. Bananflugor har vi i fruktskålen ska bara försöka få in dom i burken.... små syrsor finns oxå. Mottager gärna tipps på smarta sätt få i berqvist tillräckligt med mat.

Jag vet förstås inte hur stor din hoppspindel är, men de flesta spindlarna bör ha mat som är rätt stor i förhållande till de själva. Om det är en fullvuxen Phidippus kan den förmodligen inte ens lyckas ta en bananfluga på grund av att flugan är för liten, det måste vara något som den rimligt kan lyckas spetsa med sina två tänder. Sedan skulle det nog ta extremt många bananflugor för att den ska bli mätt. Skulle satsat på de små syrsorna.

28
6
sittingduck:
Tropfrog skrev:
Hmm. "Vilda" bananflugor tror jag att de har svårt att fånga. Det du behöver är vinglösa eller krullvingade bananflugor. Såna som inte flyger. De är väldigt lätta att odla själv, men du behöver få tar i en startkultur.

Mvh
Magnus 

ja det låter ju logiskt. men starta en odling för en hoppis kanns ju hopplöst..he he he... dåligt jag vet. bor i västerås o det är ju inte så stort utbud på foder insekter här vad jag vet. men jag kan ju ha fel vi är nya på det här.fick igång en syrsodling och det gick bra lite för bra har ju bara en skäggis att mata. man skulle gå ihop ett gäng och odla olika o byta kanske.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild