Hjälp vattenagam

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

4
0
Onyxia:
Hej jag har ett problem med min vattenagm Onyxia där hon inte har ätit sen november eller December och nu i dag så jag är orolig SNÄLLA HJÄLP MIG OCH ONYXIA
Hon är 2 år.

663
345
Johnexotics:
Du bör nog kontakta en kunnig veterinär 

4
0
Onyxia:
Jag får nig göra det men är det inte så att honor kan få ägg efter att dom har ömsat.Hur lång tid tar det för jag läste lite och det kan vara  att dom matvägrar under den tiden.
MVH Elias

25
12
Bokuggla:
Ägg och sådant vet vet jag inget om så det får andra svara på men skulle ringa veterinär så snart som möjligt och be om råd. Det är lätt att söka omkring på internet och hitta vad man tror är problemet när det i själva fallet är sjukdom det rör om. Har hon några andra symptom/beteende som är annorlunda? 

4
0
Onyxia:
Hon har inte flyttat på sig idag och han äter inte det är det skulle jag säga

25
12
Bokuggla:
Onyxia skrev:
Hon har inte flyttat på sig idag och han äter inte det är det skulle jag säga

 
Menar du att det bara är idag hon inte flyttat på sig eller har det skett under längre tid? Sover hon? Kan det vara något som stressar henne? Hur är terrariet? Vad har hon fått för mat? Jag tänker att det är först och främst viktigt att köra en elimineringsprocess om alla möjliga problem som det kan vara. Om du misstänker ägg borde du möjligtvis kunna känna dem i magen gissar jag...kan som sagt inte mycket om det. Men igen, veterinärer är utbildade för sånt här. Även om det är "bara" är ägg så är det bra att ta henne till en veterinär så dem får kolla på henne, speciellt om det är första gången det händer. 

Medlem i SHF
87
67
do_it:
Kolla temperaturen i terrariet och under sollampan, villen temp har du? Blir ofta kallare på vintern så man kan va tvungen att ha högre watt på lamporna på vintern och sedan kolla så det inte blir för varmt på sommaren ???? Bild på terrariet?
hur länge har du haft ödlan ?
vad åt den innan vad har du erbjudit?

1228
464
leedragon:
är du säker på att den inte käkar? släpper du insekteri terrariet eller matar du i skål? har du sett avföring de senaste månaderna?

4
0
Onyxia:
Hej jag åkte ocg köpte masvis med skit till terrariet för läste att dom är jätte sänsliga mot backterier och jag har 2 fiskar i vatten delen som föra ägare hade och han sa att det inte var någon fara alls med att det fiskar i och att det är levande växter.Men det var ej tjej på Arkens zoo och hon hade någon agam ödla och dom går i dvala och då kan dom sluta äta på flever månder.Men jag ska idag ta och göra om allting  så hoppas jag han hon klara det.Tack för svaren och alla bra tip.
MVH Elias ha en god dag:)

Medlem i SHF
87
67
do_it:
Hon på Arken menar nog skäggagamer men din går nog inte in i vila så kolla temperaturen och dela gärna bild och svara på resterande frågor för att få hjälp..
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild