Förslag hittills

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45

270
80
Mjos:

mammut02 skrev:
Hade vatt kul ifall man kunde följa personer.


Det har jag också tänkt på.. Eller iaf en liten "vänlista" man kan ha på de man brukar ha kontakt med eller som man vill titta till då och då :)  

Edit: Såg nu att Jaclar skrivit det jag menar :) 


1662
779
fluffis:
Med tanke på diskussionen om att skriva ut hela vetenskapliga artnamn så har jag en idé. Det är inte alltid så lätt att stava till de där namnen så det hade varit hjälpsamt om man i forumet (och kanske i chatten eller på andra ställen) kunde få upp en lista att välja på precis som när man skriver artnamn i bilder som man lägger upp. Jag tänker mig att man gör detta genom att trycka på en knapp bredvid där man infogar bild eller film. När namnet har hittats så skrivs både populärnamnet och det vetenskapliga namnet ut och läggs in i ens text. Om man vill göra det ännu mer avancerat så kunde texten bli en länk som leder till arten under kända arter.

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Det var en intressant idé fluffis. Man skulle ju kunna göra liknande facebook när man taggar, att så fort man skriver ett @ och sedan börjar skriva på ett namn, så får man upp en liten lista att välja mellan. Att länka dem vore såklart även det rejält fräckt. Skulle ju isåfall gå att göra att så fort man håller muspekaren över ett artnamn, så får man upp en liten ruta med en bild (om det finns) samt populärnamn, och kortfattad info om arten.

1662
779
fluffis:
Det låter bra Anders! Hur informerar man (nya) användare om att man kan använda @? Jag har själv aldrig använt facebook får jag erkänna :)

1662
779
fluffis:
Ett ställe som nog inte hade mått dåligt av att ha korrekta och rättstavade arter är köp- och säljdelen.

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
fluffis skrev:
Det låter bra Anders! Hur informerar man (nya) användare om att man kan använda @? Jag har själv aldrig använt facebook får jag erkänna :)


Man får väl även ha en knapp, precis som med "Infoga youtubeklipp".

Ja, där hade det såklart kommit till väl nytta också. Och då kan man i förlängningen få fram alla annonser som rör en viss art.

Nu är ju detta idéer, så exakt hur och om detta kommer att komma är inget jag kan lova, men det låter helt klart som något intressant och vettigt.

120
59
xTheod:
Vore bra om man såg när annonsen kom upp i listan som blir i mobilversionen. Nu när jag satt och kollade så var den översta ifrån juli. Borde inte nyaste ligga överst?

2966
1645
Hoggaforfan:
Finns ju massor av sidor som automatiskt länkar vissa ord till reklam. Säkert kan väl du göra så systemet känner igen de arter som finns i systemet och markera dem automatiskt?

160
91
turboadde:
Vet inte om det varit uppe förut men flera bilder i annonser så folk tex inte lägger upp så många annonser när dom ska sälja samma arter fast massa olika morpher. Istället för lägga ut sju annonser bara för att visa bilder.

2966
1645
Hoggaforfan:
Möjlighet att skicka bilder etc även i första PM till en person.

Se history när man klickar på PM
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild