Förslag hittills

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45

264
125
Bildpunkt:
Det skulle vara kul om man kunde gilla bilder. Ibland vill man visa att man uppskattar en bild utan att behöva skriva någon kommentar.

104
29
Amandarinen:
Jag tänkte på en grej, angående uppfödningssidan, om man inte kunde ha en spalt på ens egen sida där det står vad folk har i kläckaren, dvs om jag går in på Anders sida så finns det en spalt där också med uppfödning och då får man upp allt vad han har i kläckaren osv. :) Om man nu bara är ute efter en viss person så blir det enklare att hitta, eller om man bara är nyfiken på vad alla andra föder upp. :)

1159
625
Temla:
Vet inte om detta har blivit nämnt i den här tråden förut (den är så lång att jag inte hinner läsa allt).

Tycker det skulle vara toppen med en lista över reptilveterinärer. Gärna också så man med ett klick eller ett kort inlägg kan rekommendera dom man har bra erfarenhet av. 

205
203
Micke_E:
Skulle en funktion där man kan stjärnnärma favoritbilder vara intressant? Då kan man ha ett fotoalbum med favoritbilder från andra användare lättillgängligt.

1662
779
fluffis:
Jag har funderat på hur bilderna som tillhör respektive kull i uppfödningssektionen kan bli mer synliga. För om exempelvis mina ormägg kläcks så vill jag gärna visa en bild på det :) Ska jag då lägga in bilder dels i min kull och sen i en forumtråd också? Känns ju lite onödigt. Det var därför jag hade förslaget tidigare att man som medlem skulle kunna följa en viss kull och få notifiering när det ändras något i kullen. Nu har jag en annan idé och det är att bilderna i uppfödningssektionen skulle kunna ingå under de allmänna bilderna som visas (överblick) och även ha en egen kategori om man vill snäva in. Det skulle även vara kul om bilderna under uppfödning kan kommenteras.

429
254
JACLAR123:
Skulle vara bra, att kunna ha en "snabblista". Som man har i sin egna profil, genom att man kan stjärnmakera andra medlemar. Om man vill komma tills deras profil lättare. Då behöver man inte komma ihåg namnet och söka m.m. Utan man kan direkt, gå till den profilen om den säljer bra djur, exempel. Eller kommer få ungar på en ovanlig art m.m. Eller att man ska byta till sig något.

Medlemarna kan inte se varandras snabblista, utan man kan bara se sin egen snabblista. :D

293
354
Dynamitella:
Önskemål:

Att man ska kunna märka varje kull med namn/noteringar, i översikten.
Jag som har/kommer ha 50+ kullar per år måste klicka in på varje individuell varje gång jag ska hitta en specifik kull och titta på informationen.
Det är svårt att navigera bara utifrån datum och inkubationstid.
Klippte fult i paint så ni kanske förstår bättre hur jag menar :)


1662
779
fluffis:
Under uppfödning önskar jag ett ställe för att skriva in eventuell färgvariant per avkomma.

1662
779
fluffis:
Uppfödarbevisen i uppfödningsavdelningen är ju skitbra men skulle jag vilja byta till ordet uppfödarintyg istället. 

44
6
mammut02:
Hade vatt kul ifall man kunde följa personer.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild