Angående hot

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

Medlem i SHF
137
55
BenjaminLindner:
Jättetråkigt att folk gör så. det är en liten community där folk bör ta hand om varandra mer :) hoppas det löser sig - man har ju sina misstankar, hehe.

Medlem i SHF
137
55
BenjaminLindner:
Man kan spåra dolda nummer.

Medlem i SHF
537
749
Patch:

Tycker ni ska vara lite försiktiga med era gissningar/anklagelser.... de tidigare har inte stämt!

Men otroligt barnsligt beteende om de är sant!


953
1840
peter54:
Ja Zuzanne, vad ska man säga? Det finns människor som är "gamla" fast de är unga och sedan finns det människor som aldrig växer upp, utan stannar på sandlådestadiet hela livet. Här har vi just ett strålande exempel på det sistnämnda.

Till er som nämner namn eller spekulerar vill jag säga; sluta med det och håll det kvar inom er istället för att lägga ut det offentligt.

70
86
Realboas:
Peter 54

Om det är mitt första inlägg i den här tråden du menar med "Till er som nämner namn eller spekulerar vill jag säga; sluta med det och håll det kvar inom er istället för att lägga ut det offentligt." Så är dom namnen fiktiva, han kallade sig för någont helt annat alla 3 gångerna, men när han om han nu uppehåller sig här på TD så fattar han nog rätt snabbt att det är honom det handlar om i mitt inlägg. Ville bara förtydliga det.

343
119
Salig:
Jag kan bara skaka på huvudet åt sånt här barnsligt beteende, busringning håller man på med i lågstadiet. Precis som du säger Peter54: vissa förblir barn hela livet. Och tyvärr verkar denna människa inte ha något bättre för sig.

Tråkigt att det uppenbarligen finns ett bevisligen dåligt äpple i korgen. Bara att ignorera.

953
1840
peter54:
Realboas
Jag syftade inte på någon specifik person, jag menar bara att alla namnpostningar i en sådan här fråga, fiktiva eller ej, skapar spekulationer och rykten. Det i sin tur kan lätt leda till att någon råkar illa ut helt oförskyllt. Därför - inga namn.

205
203
Micke_E:
Det går även att spåra vilka telefoner som använts och varifrån samtalen kommer... Dags att sluta innan det går längre? 

504
396
Crippa:

Svara i telefonen nästa gång så skriker du allt vad du har och försöker låta som exorcisten :). Hoppas den störda personen läser inläggen här och verkligen förstår vilket psykfall hen är, lämna in dig själv! Ha det bra sålänge alla ni trevliga gubbar och gummor på terrariedjur! :D


2966
1645
Hoggaforfan:
Polisanmäl, polisen kan få numret utlämnat vid utredning. Trakasserier är olagligt, gäller både ditt och Realboas fall. Kan även klassas som bedrägeri i Realboas fall men kan vara svårt att stödja.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild