Handla spindlar utomlands

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

2
0
lonewolf:
Satt och slösurfade och såg att spidersworld.eu säljer billiga slings men vad landar frakten på från Polen?? Eller ska man kolla i Tyskland i stället?

Medlem i SHF
18
7
Lelle66:
De har info på sidan vad frakten kostar. Samma för övriga handlare. Köper man bara några ungar så blir det billigare att köpa i Sverige. 

5099
3873
Tropfrog:
Från spidersworld terms and conditions:

7. Live arrival is not guarantee.

§ 5
1. Purchaser– a consumer who made an agreement remotely can withdraw from the agreement without any reason setting the statement in writing in ten days from the date of delivery. It is enough to send a statement before the expiring date.
2. In case of making use of privileges mentioned in Item1 of this paragraph, the Purchaser– consumer is obliged to send back delivered order in the same condition (especially in case of animals, they must be sent back to the receiver in a safe way) and Spidersworld.eu returns payment on the Purchaser’s – consumer’s bank account.

För er som tycker att engelska eller avtalstext är svårt så innebär detta att de kan skicka djur till dig som är döda vid ankomst utan rätt till ersättning. Men om du ångrat ett köp och vill returnera så kräver de att djuren är levande vid ankomst till dem. Vad som gäller om du ångrar köp av djur som varit döda vid ankomst och returnerar framgår inte.

Mycket märkligt sätt att bedriva verksamhet. Undrar vilka andra djurgrupper det är ok att behandla på det sättet?


Mvh
Magnus

1
0
Ida_000:
Har beställt där innan och dom har alltid skrivit i mailen att dom har LAG vid temp över 3 grader. Har även beställt där utan problem. Om man vill köpa slings i sverige, vart gör man det? Visste inte att de gick. 

5099
3873
Tropfrog:
På mässorna brukar det finnas säljare med slings.

Mvh
Magnus 

10
9
Aelic:
största problemet enligt mig är beroende på vilken leverantör de skickar, tar de ex ups så skickas det till dörren vilket inte är idealt nu när det än är kallt. det går att få dom att skicka till en servis punkt men då måste du skriva den addressen istället. andra som tex dpd brukar gå över till postnord vilket inte är tillåtet om de känner till vad som är i paketet(inget levande) men bara man inte säger det till dom så är det inget problem... har köpt av flera från polen och kanske 1 gång av 9 grovt uppskattat så tog frakten mer än 5 dagar vilket lede till att de var i omlopp över 7 dygn men de klara sig.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild