Orolig! :((

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5

1275
1724
Falk:
Du bor ju i Umeå och har både ett tropikhus och en herpetologiskförening

131
8
stumpwen:
Falk skrev:
Du bor ju i Umeå och har både ett tropikhus och en herpetologiskförening


ne jag bor 20 mil därifrån.. 

903
509
Evanjeline:
Har du ringt till distrikts vet eller annan vet inärheten och hört om avbetalning och om de ens tar reptiler? Om det varit där ett år kommer inte ett bad hjälpa, det är allvarligare än så. Efter så lång tid och det har sakta blivit värre om jag förstår det rätt så finns där inget annat alternativ än vet. Hon kan ju inte haft förstoppning ett år.

131
8
stumpwen:
Ne hon har ju bajsat i normal ordning tills typ senaste två månaderna. Jag ska ringa runt i umeå å höra om någon tar reptiler där, eller vem som gör det 

Medlem i GHF
167
344
Fredriko:
Www.exoticpetmed.se



903
509
Evanjeline:
Det är ju för vetrinärer. Eller du menade om hon hittar en vet som inte är reptilkunnig?

25
10
Retic:
Fyfaan!! Vilken jävla ansvarslöshet! Låta djuret lida på detdär sättet för att man inte har råd!
Antingen säljer man djuret eller så sparar man ihop pengar! Det handlar om att prioritera! Hämska männisla! 1.5 års LIDANDE!!! Sudda bort dig själv!

366
155
Linus:
Den här tonen känns inte riktigt okej. Det tillför inte något konstruktivt överhuvudtaget att säga elaka saker till folk. 
Jag håller med om att ormen verkligen skulle behöva komma till veterinär, och kan bara beklaga att det inte skett tidigare - men det ger ingen positiv effekt för varken djuret eller på något sätt utöver det alls att använda den ton som använts här.

@Stumpwen Testa att ringa runt till olika veterinärer i ditt närområde (även om det som jag förstått det verkar vara stora avstånd så får det vara värt det, kan jag anse) och fråga om avbetalningsmöjligheter och ungefärliga priser. 

25
10
Retic:
Vad för ton ska man använda mot djurplågeri tycker du?

Medlem i GHF
636
410
Jimmy:
stumpwen skrev:
Säkert ett år har den då funnits där. Den dök upp efter att hon parade sig. Och  det är ju 1.5år sen.. men tyckte att om de vore ägg eller ungar skulle dom ju kläckts tyck ja. Om dom sparar på sperman- är de därför hon är svullen?

Då är det hög sannolikhet att det är en klump döda ägg som sitter fast i äggledarna. Om det är så är alternativeten operation (dyrt) eller avlivning.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild