Transporthjälp; Gävle-Örebro

Transporthjälp; Gävle-Örebro

Sverige, Örebro län, Örebro
Transporthjälp köpes
Animallover_1984
2020-04-30 19:33

Beskrivning

Hej!

Fick aldrig svar från säljaren av en sköldpadda jag hade skrivit en transporthjälps-annons om tidigare från Göteborg...men hittade en annan sköldpadda istället...så nu söker jag transporthjälp för den.

Det är även denna gång rätt akut eftersom säljaren inte har kvar sköldpaddans grejer. Han dvalade nämligen och skulle fått ett nytt hem...men den köparen drog sig ur. Nu hoppas jag att han ska kunna komma till mig i stället.

°º• SÖKES •º°

Transport från: Gävle och Gävleborgs län
Transport till: Lekeberg (eller centrala Örebro) och Örebro län

När sökes transport: Snarast då det som sagt är ganska Akut, så mars eller april 2020.

Vilket djur söker transport: En mindre landsköldpadda

Hur kommer djuret transporteras: Vet ej exakt då detta kommer behöva ordnas av säljaren, men någon slags låda eller liknande. Om du inte mot förmodan råkar ha vägarna förbi mig först och kan få med en låda härifrån eller kan tänka dig att låna ut en låda under resan.

Övrig info: Jag (köparen) kan mötas upp i centrala Örebro (ex. vid centralstationen) efter överenskommelse och lite beroende på tider (går inte allt för många bussar tyvärr). Annars gäller (helst) Lekebergs kommun och då fungerar de allra flesta tider.

Tillägg p.g.a. coronaviruset: Förstår att detta kan bli svårt att lösa i dessa coronatider, men hoppas ändå att det ska finnas någon vänlig själ som ska åka sträckan snart. Skulle föredra om det går att ordna med transport till Lekeberg speciellt med tanke på läget men som sagt t.ex. Örebro central fungerar också (i alla fall än så länge).

Mvh/Animallover_1984

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande