60•45•90 Exo terra terrarie, bioaktivt, inredning

60•45•90 Exo terra terrarie, bioaktivt, inredning

Sverige, Stockholms län, Stockholm
Terrarium & tillbehör säljes
MiniDragons 5.0
2019-07-14 11:35

Beskrivning

Hej allesammans! Köpte detta för ett tag sen men blev aldrig bebott av någon ödla. Så detta terrarium har bara stått, helt inrett och klart för att bli bebodd av någon regnskogs ödla. Så eftersom det bara står här hemma vill jag bli av med det o kör ett intressekoll.

Perfekt för en ögonfransgecko eller en gargoylegecko.

Terrariumet är 60cm lång , 45cm bred, 90cm hög från märket exo terra. Helt, vackert utan någon repa eller spricka. Otroligt vacker med massvis av inredning.

Detta terrarium är bioaktivt. Vilket simpelt betyder att ni som ägare av er ödla inte behöver städa upp deras avföring i terrariumet. Avföringen ramlar ner i bottensubtratet som sen bryts ner av mikroorganismer(Hoppsjärtar och kubanska gråsuggor- helt ofarliga och icke skadedjur) som lever i terrariets subtrat. När bottensubtratet brutits ner ovandlas det till näring för de levande växter som finns i terrariet. Vilket skapar ett evigt kretslopp precis som ute i naturen i er ödlas naturliga habitat.
Enkelare, smidigare och vackrare helt enkelt.

Skickar bilder om ni är intresserade i pm
Bud som gäller men släpper det inte allt för billigt då det är i topp skick
Endast seriösa hör av sig
Hämtas i Stockholm

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar: (Valfritt)

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är annonser där annonsören betalat för sina annonser

Terrariedjur.se drivs i privat regi och kostnader för servrar och annat går ur egen ficka. Med hjälp av dessa annonsintäkter kan en del av kostnaderna minskas och säkerhetställer att terrariedjur.se kan stå på egna ben och fortsätta vara online, tack!

Driver du företag och annonserar under Köp & sälj så ska du betala för dina annonser. Kontakta anders här på sidan om hur du går tillväga.

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande