Ormkrokar kolfiber

Ormkrokar kolfiber

Sverige, Stockholms län, Solna
Terrarium & tillbehör säljes
Snokkrokarn 5.0
2019-06-11 08:59

Beskrivning

Hej! Om det finns intresse och tillräckligt många visar ett sådant, så kommer jag dra igång produktion. Jag har inspirerats av John zegel från usa, som har ett rykte av sig att göra dom bästa krokarna på marknaden. Skafften är av förlängningsbart kolfiber, och krokarna i rostfritt stål eller aleminium. Man kommer kunna bestämma grepp och krok böjning själv. Krokarna på bilderna gjorde jag på prov och dom är anpassade till mig. Krokarna kommer kosta runt 400 kr men det här är ingen krok som går sönder i första taget, och man kommer som sagt få bestämma själv så ni får en krok som passar just er. Kommer även att finnas golfklubbs krokar med aleminium krok för 250 kr st.

Hör av er här på terrariedjur så att jag ser om det finns intresse nog att dra igång produktionen.

Mvh/stefan

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar: (Valfritt)

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är annonser där annonsören betalat för sina annonser

Terrariedjur.se drivs i privat regi och kostnader för servrar och annat går ur egen ficka. Med hjälp av dessa annonsintäkter kan en del av kostnaderna minskas och säkerhetställer att terrariedjur.se kan stå på egna ben och fortsätta vara online, tack!

Driver du företag och annonserar under Köp & sälj så ska du betala för dina annonser. Kontakta anders här på sidan om hur du går tillväga.

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande